Til toppen

Wipes

Sorter etter: Navn (a > å)

Antibac Hånddesinffeksjon våtserviett

Stor etanolbasert våtserviett med desinfiserende effekt til hender - Tilsatt glycerol som bevarer hudens fuktighetsbalanse - Ekstra tykk, stor og hudvennlig duk som virker rensende, desinfiserende og forfriskende - Alkoholløsningen tilfredsstiller EN 150
143043

Keyboard wipe enk.pk a 10stk pr pk

Keyboard Wipes er våtservietter utviklet spesielt for desinfisering av elektronisk utstyr som tastaturer, analoge telefoner, datamus, kalkulatorer, fjernkontroller og lignende.
785474

Nordic Sense Våtserviett, Lime

Behagelig våtserviett for vask av hender før servering av mat. Gir en frisk og ren følelse. Leveres kun i hel kartong à 1000 stk.
192042

Plum Wipes all-purpose håndserviett

Renseserviett med er bredt anvendelsesområde. Fjerner effektivt og skånsomt smuss som olje, jord, gress, osv.
150036

ProLine Contrabac 22x30cm Scrubwipes (70 stk)

Desinfiserende kluter for næringsmiddel, renhold og helse. Sikre å bruke på overflater i kontakt med mat. 2 kluter i 1 - en side med skrubbende effekt for hender og en side med myk side for overflater. Svært effektiv mot sopp, bakterier og virus.
59370

ProLine Hands and Tools Scrubwipes (70 stk)

Avfettende Wipes med en lett skrubbende effekt. To produkter i ett. Til bruk både på hender, verktøy, arbeidsbenker osv. Inneholder Aloe Vera som skåner og pleier hendende.
58098
Tilbud

Spylevæske 4x3 ltr ferdig refill (kampanje)

Ferdigblandet høykvalitets spylevæske som løser smuss,trafikkfilm og fjerner insekter. Skader ikke lakk, gummi ellerkrompolykarbonat. Like effektiv alle årstider. Tåler ned til -21 grader. Refill pose reduserer plastavfallet med inntil 65 %. Anbefales som godt miljøvalg. Fast tilbudspris (12 liter pr kartong).
41010

Touchscreen wipe enk.pk a12stk pr pk

Touchscreen Wipes er våtservietter utviklet spesielt for rengjøring og desinfisering av elektroniske skjermer som smarttelefoner, nettbrett og lignende.
785475

Våtserviett Abena uparfymert m/plastlokk (80)

Miljømerket våtserviett uten farve og parfyme, i åpne/lukke pakke med lokk. Fjerner effektivt kroppslukt, salter, svette, og er myk og behagelige mot huden.80 Stk. pr. pakke. Holdbarhet i uåpnet pakning: 2 år.
141234