Til toppen

Wipes

Sorter etter: Navn (a > å)

Antibac Hånddesinffeksjon våtserviett

Stor etanolbasert våtserviett med desinfiserende effekt til hender - Tilsatt glycerol som bevarer hudens fuktighetsbalanse - Ekstra tykk, stor og hudvennlig duk som virker rensende, desinfiserende og forfriskende - Alkoholløsningen tilfredsstiller EN 150
143043

Clinell Sporicidal servietter

Engangsservietter til overflatedesinfeksjon som rengjør og desinfiserer i ett steg. Patentert teknologi der servietten er inaktiv når serviettene er tørre og pereddiksyre dannes ved tilsetning av vann. Godkjent av Statens legemiddelverk. Korte virketid og med drapsrate på 99,9999 % på sporer. Har testet B.Subtilis 1 minutt og C. diff på 2 minutter under skitne forhold.
192167

Nordic Sense Våtserviett, Lime

Behagelig våtserviett for vask av hender før servering av mat. Gir en frisk og ren følelse. Leveres kun i hel kartong à 1000 stk.
192042

Plum Wipes all-purpose håndserviett

Renseserviett med er bredt anvendelsesområde. Fjerner effektivt og skånsomt smuss som olje, jord, gress, osv.
150036

ProLine Contrabac 22x30cm Scrubwipes (70 stk)

Desinfiserende kluter for næringsmiddel, renhold og helse. Sikre å bruke på overflater i kontakt med mat. 2 kluter i 1 - en side med skrubbende effekt for hender og en side med myk side for overflater. Svært effektiv mot sopp, bakterier og virus.
59370

ProLine Hands and Tools Scrubwipes (70 stk)

Avfettende Wipes med en lett skrubbende effekt. To produkter i ett. Til bruk både på hender, verktøy, arbeidsbenker osv. Inneholder Aloe Vera som skåner og pleier hendende.
58098

Våtserviett Abena uparfymert m/plastlokk (80)

Miljømerket våtserviett uten farve og parfyme, i åpne/lukke pakke med lokk. Fjerner effektivt kroppslukt, salter, svette, og er myk og behagelige mot huden.80 Stk. pr. pakke. Holdbarhet i uåpnet pakning: 2 år.
141234