Til toppen

Vernesko høy

Sorter etter: Navn (a > å)

Blåklæder Vinterstøvel Elite

En høy vinterstøvel med fôr av ull/polyester, lær av beste kvalitet og membran så du holder føttene dine varme og tørre under kalde vinterdager. Men spikertrampbeskyttelse i tekstil, tåhette i aluminium samt TPU-forsterket tå- og hælkappe klarer denne støvelen tøffe miljøer godt. Yttersåle i nitrilgummi for optimal Sklisikkerhet, slitestyrke, anatomisk utformet innersåle laget av myk PU med fôr for å gi best mulig støtte og demping.
1003630

Ironsteel K2 S3,Sort/Sølv-grå

En vinterisolert og vanntett vernestøvel med overdel i kraftig vokset Nubuck, supplert med Nylon og refleks. Ytterligere forsterket med en frontkappe og hæl-støtte som sikrer slitestyrke. H-Dry® membranen holder fuktigheten ute og puster godt, kombinert med 3M’s Thinsulate isolasjonsmateriale gir det tørre og varme føtter i værutsatt arbeid. Den solide og kraftfulle Boa® System løsningen gir enkel inn- og utstigning av vinterstøvelen. Den uttakbare og pustende innleggssålen med antistatiske egenskaper har Poron XRD® for ekstrem absorbering av gjentatte støt.
1001477

Safe Boot Sievi Hiker XL + S3 42

Vis kulden ryggen - Når du arbeider i isnende kulde, hålke og mørke er det viktig at du har solide vernesko på føttene. Sievi STAR HIKER har alle egenskaper du forventer deg av en god vernesko.
2076909

Safe Boot Sievi Solid IN XL S3 43

Sievi Solid IN S3 er en vernestøvlett av vannavstøtende lær med yttersåle av PU
2082893

Safe Boot Sievi Solid IN XL S3 44

Sievi Solid IN S3 er en vernestøvlett av vannavstøtende lær med yttersåle av PU
2082894

Safe Boot Sievi Solid XL+ S3 43

Sievi Solid XL+S3 er en vernestøvlett av vannavstøtende lær med PU-såle.
2083058

Safe Boot Sievi Solid XL+ S3 44

Sievi Solid XL+S3 er en vernestøvlett av vannavstøtende lær med PU-såle.
2083059

Safe Boot Sievi Star Rlr XL+ Boa S3 40

Star Roller greier de tøffeste forholdene. For å hindre ankelskader er skaftets ankeldel beskyttet med et viskoelastisk memory-foam skum, utviklet for å fungere sammen med samme Boa®-snøremekanisme som er kjent fra Sievi Roller-modellene. Snøringen skjer ved en enkel vridning av rullen, og snøringsmekanismen lukker skoen jevnt og fordeler støtten riktig for brukeren. Sievis egen fornyede FlexStep®-såle bibeholder støtdempingsevnen og fleksibiliteten enda bedre i sterk kulde, takket være dette blir også grepet bedre. Refleksen øker sikkerheten og gjør at du synes bedre i mørket. Star Roller har en tåhette av kompositt, et tykt fôr og varmeisolerende såler, noe som holder føttene dine varme. Spikertrampbeskyttelsen av stål gir beste tenkelige beskyttelse mot spisse gjenstander.
2083271