Til toppen

Vernesko halvhøy

Sorter etter: Navn (a > å)

Base Verneskolett S 3 Be-Dry mid sort/rød

100% metallfri verneskolett i fullnarvet lær med H2stOp® vanntett membran og Primaloft® isolering. Kompositt SlimCap vernetå og Fresh`n Flex tekstil spikertrampbeskyttelse. Yttersåle LifePlus to-komponent PU/HRO gummisåle med innbakte tekstilfragmenter. Kraftig, myk og behagelig verneskolett. Størrelser: 39-50. Vekt pr. halvpar str.42, 692 g.
1003461

Sievi Vinterstøvlett m/teddyfor XL

Vinterstøvlett med halvhøyt skaft og varmt teddyfôr. Overdelen er i vannavstøtende og slitesterkt PU-belagt skinn. Polyuretansåle med godt grep også i kulde og som i tillegg tåler olje og flere kjemikalier. Bred XL-lest.
1003661

Vernesko Uvex 2 6503.2 S3 SRC

Uvex 2 vernesko bygger på den svært populære Uvex 1, men er langt mer robust og tåler tøffe miljøer. Optimal støtdemping, ergonomisk passform og lav vekt. Den er bygget etter strenge miljø- og bærekrafts mål der alle sålematerialer er fri for silikon, myknere og andre fargefuktende stoffer.
1003205

Vernesko halvhøy S3 Maccrossroad 3.0 BOA

Robust vernesko med overdel i lær, vannavisende. Vernetå. Vannavisende overdel i lær. Metallfri og med BOA snøresystem. 3D-mesh i overdel for bedre ventilering og hurtigere tørking HRO såle som tåler temperaturer opp til 300 grader. Metallfri spikertrampsåle. Metallfri vernetå i kompositt.
1003225

Verneskolett Light Weight m/boa gore tex S3

Skolett til utendørs bruk hele året (CI). Alle arbeider der en trenger lette, pustende og vanntette sko. Overdel i syntetisk materiale, nubuk og ekstra TPU forsterkning på tå og PU forsterkning på helen. Vanntett Gore-Tex membran og teknisk fôr som gjør at skoletten puster (S3). Romslig pløse som gjør skoletten enkel å ta av og på. Uttagbar innleggssåle. Vibram såle i PU og med gummi ytterst, varmebestandig (HRO) og sklisikker (SRC). Tåvernhette i Aluminium og spikertrampsåle i kompositt. Vekt 680 gram (i str 42).
1002926