Til toppen

Utstyr / tanker / fat

Sorter Navn (a > å)

Disinfectant KAY5 Saniti f IceCr-Machine

Klorbasert desinfeksjonsmiddel for maskiner som shake-/ismaskiner. Maskinen må rengjøres først, og deretter tilsettes produktet (en tablett per 10 l vann). Produktet kan brukes på alle overflater / i alle maskiner der det stilles krav om best mulig mattrygghet.
2102051

Hydrosan Stabil 10kg

Kalddesinfeksjon av tanker, rør og fat. kan også brukes som dypp- eller spraydesinfeksjon av flasker.
1002292

ProLine DeepClean PRO 500ml. m/ trigger (desinfiserende)

Kombinert rengjøring, flekkfjerner og desinfeksjon for bruk på alle harde flater som tåler vann. Klar til bruk. Anbefales for alle overflater med høye hygienekrav. Utviklet for å tilfredsstille kravene i henhold til BS EN1276.
54261

Rengj./desinf. Carpo #8, RF 3,75L (2)

Flytende konsentrat for rengjøring og desinfisering. For overflater, utstyr og verneutstyr i matindustrien og storkjøkken, sanitæranlegg og offentlige områder (tidl. Aktiv Quat). Rekal refillsystem er et miljømessig bra valg samt en ideell løsning for deg med høyt forbruk. Utformet for å gi en jevn dose, lave driftskostnader og effektiv rengjøring! 1 beholder gir 83 stk flasker (0,45 ltr) med rengjøringsmiddel.
1002235

Skumrent Carpo Alkalisk 5L

For storvask av gulv, vegger, og utstyr innen storkjøkken, bakeri, skoler, kontor- og industrilokaler. Flytende skumrengjøring som effektivt løser opp fett og protein.
1002343