Til toppen

TORK toalettpapir

På toalettrommet ønsker du en myk og behagelig opplevelse med kvalitetspapir. Sørg for at kolleger og kunder kan bli rene og tørre ved å fylle på rett type tørkepapir.

Tork er et ledende globalt merke for hygiene på arbeidsplassen. Fra engangs papirhåndtørk i toalettrom på sykehus, til serviettdispensere på restauranter. Tork leverer en god opplevelse for brukeren og en praktisk opplevelse for kjøperen. Du finner mer informasjon om Tork systemene på www.tork.no. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Toalettpapir Tork Jumbo 2-lag, T1

Tork jumbo Toalettrull (T1) er utmerket for steder med høy trafikk.Godt kvalitetspapir.
581055

Toalettpapir Tork Jumbo T1

Tork jumbo Toalettrull (T1) er utmerket for steder med høy trafikk.Økonomisk rullengdeGodt kvalitetspapir.
581035

Toalettpapir Tork Konvensjonell 1-lag, T4

Konvensjonell toalettrull i standard kvalitet for alle typer toalettrom
581026

Toalettpapir Tork Konvensjonell 2-lag, T4

Konvensjonelle toalettruller av god kvalitet egnet for alle typer toalettrom.
581024

Toalettpapir Tork Konvensjonell 2-lag, T4

Konvensjonelle toalettruller av god kvalitet egnet for alle typer toalettrom. Ekstra lang rull: Lengre mellom hver påfylling.
581017

Toalettpapir Tork Konvensjonell 2-lag

Gi gjestene dine komforten de er vant med hjemme med Tork Konvensjonell Toalettrull Advanced. Dette toalettpapiret balanserer kostnad og ytelse for toalettrom med lav trafikk.
581099

Toalettpapir Tork Mid-size Hylsefri 2-lag, T7

Tork Mid-size Hylsefrie system (T7) rommer 2 ruller. Dette betyr at det er toalettpapir tilgjengelig lenger og færre påfyllinger er påkrevet. Hylseløst system betyr også mindre avfall. Systemet passer best for toalettrom med medium trafikk.
581077

Toalettpapir Tork Mid-size 2-lag

Tork Mid-size Toalettrull system (T6) rommer 2 ruller og gjør at det er toalettpapir tilgjengelig lenger. Det gir færre påfyllinger og trygghet til brukerne.
581097

Toalettpapir Tork Mid-size Myk 2-lag, T6

Tork Mid-size Toalettrull system (T6) rommer 2 ruller og gjør at det er toalettpapir tilgjengelig lenger. Det gir færre påfyllinger og trygghet til brukerne
581084

Toalettpapir Tork Mid-size universal T6

Hvitt toalettpapir av høy kvalitet. Uperforert.
2017602

Toalettpapir Tork Mini Jumbo ,hvitt ,240 mtr, T2

Tork Mini jumbo Toalettrull (T2) passer best for steder med medium til høy trafikk.Høy kapasitet: Lenger mellom hvert rullskift
581033

Toalettpapir Tork Mini Jumbo Ekstra Myk 3-lag, T2

Tork Mini Jumbosystem står for effektivitet og redusert kostnad, og tilbyr mer toalettpapir enn standardrullene. Tork Mini Jumbo Toalettrull Premium 3-lags tilbyr førsteklasses utseende, følelse og ytelse, og passer for toalettrom med medium til høy trafikk.
581092