Til toppen

TORK hygienepapir

Å gå ut av toalettrommet med våte hender er en ubehagelig opplevelse. Sørg for at kolleger og kunder kan bli rene og tørre ved å fylle på rett type tørkepapir.

Tork er et ledende globalt merke for hygiene på arbeidsplassen. Fra engangs papirhåndtørk i toalettrom på sykehus, til serviettdispensere på restauranter. Tork leverer en god opplevelse for brukeren og en praktisk opplevelse for kjøperen. Du finner mer informasjon om Tork systemene på www.tork.no. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Håndtørk Tork C-fold Universal H3

Innfri grunnleggende håndtørkebehov med Tork C-fold Håndtørk, som har den rette kvaliteten når kostnad og ytelse er like viktig. Disse håndtørkene passer til Tork C-fold Håndtørk Dispenser, som er et tradisjonelt system for stablede håndtørk.
2004884

Håndtørk Tork Xpress Soft M-f flush H2 24

Tork Xpress Multifold Håndtørk Lettoppløselig er ideelt for områder der håndtørk kan bli kastet i toalettet istedenfor avfallsbøtten. Disse håndtørkene passer for Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndtørk. 21 pk med 200 ark.
2040678

Håndtørk Tork Xpress Univer Multifold H2

Hvitt og mykt håndtørkepapir av høy kvalitet. Interfold, 2-lags. Arkene er brettet, slik at fliken på neste ark automatisk trekkes fram. Løvmønstret dekor i grått. TAD-teknologi. Finnes i to lengder. 34 cm 21 x 136 stk. 26 cm 21 x 180 stk.
2039964

Kjøkkenrull Tork Premium 2-lags 15 mtr

Tork Ekstra Absorberende Kjøkkenrull passer for alle tørkeoppgaver, som tørking av overflater, vann, olje eller matrester.
512279

Tork Basic Papir Gul Senterrull M2

Tork Basic Papir 1-lags er ideelt for grunnleggende tørkingsoppgaver, håndtørk og når kostnadseffektivitet er viktig. Dette papiret kan brukes i Tork® Senterrull Dispenser, som er en høykapasitetsløsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender.
587153

Tork Matic Håndtørk Rull Universal H1

Tork Matic® Ekstra Lang Håndtørk Rull gir høy kapasitet som er ideelt for travle toalettrom på steder som skoler og flyplasser. Rullene passer til Tork Matic® Håndtørk Dispenser, utviklet for enkelt vedlikehold på toalettrom med stor pågang.
1002795

Tork Matic Håndtørk Rull Blå Advanced H1 150m

Tork Matic® Blå Håndtørk Rull Advanced er godkjent for kontakt med mat. Dermed er dette håndtørket på rull ideelt på vaskestasjoner i matmiljøer. Rullene passer i Tork Matic® Håndtørk Rull Dispenser, utviklet for enkelt vedlikehold på toalettrom med stor pågang. Systemet sparer tid og kontrollerer forbruket med utmating av ett tørk av gangen.
515020

Tork Mykt Singlefold Håndtørk Lettoppløselig

Tork Mykt Singlefold Håndtørk Lettoppløselig har den rette kvaliteten når kostnad og ytelse er like viktig, og er ideelt for områder der håndtørk kan bli kastet i toalettet fremfor avfallsbøtten. Disse håndtørkene passer til Tork Dispenser Singelfold Håndtørk for krevende miljøer. Den reduserer forbruk og dermed avfall med sin pålitelige utmating av et ark om gangen.
587137

Tork Reflex Tørkepapir Plus Senterrull M4

Det allsidige 2-lags Tork Reflex™ Tørkepapir Plus er ideelt for å tørke opp væske og å tørke hender. Papiret kan brukes i Tork Reflex™ Senterrull Dispenser for enkeltark, som passer teamets arbeidsflyt, reduserer forbruk og minimerer risiko for krysskontaminering.
587143

Tork Reflex Tørkepapir Standard Senterrull M4

Dette 1-lags allsidige Tork Reflex™ Tørkepapir er ideelt for tørkingsoppgaver og håndtørk, på grunn av styrken på papiret og høy absorberingsevne. Papiret kan brukes i Tork Reflex™ Senterrull Dispenser for enkeltark, som passer teamets arbeidsflyt, reduserer forbruk og minimerer risiko for krysskontaminering.
587139

Tork Singlefold Håndtørk

Tilfredsstill grunnleggende håndtørkebehov med Tork Singelfold Håndtørk Universal som gir god valuta for pengene. Disse håndtørkene passer til Tork Dispenser Singelfold Håndtørk for krevende miljøer. Den reduserer forbruk og dermed avfall med sin pålitelige utmating av et ark om gangen.
587135

Tork Tørkepapir Plus Maxi Senterrull W1/W2

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
587132