Til toppen

TORK hygienepapir

Å gå ut av toalettrommet med våte hender er en ubehagelig opplevelse. Sørg for at kolleger og kunder kan bli rene og tørre ved å fylle på rett type tørkepapir.

Tork er et ledende globalt merke for hygiene på arbeidsplassen. Fra engangs papirhåndtørk i toalettrom på sykehus, til serviettdispensere på restauranter. Tork leverer en god opplevelse for brukeren og en praktisk opplevelse for kjøperen. Du finner mer informasjon om Tork systemene på www.tork.no. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Håndtørk Tork Xpress Univer Multifold H2

Hvitt og mykt håndtørkepapir av høy kvalitet. Interfold, 2-lags. Arkene er brettet, slik at fliken på neste ark automatisk trekkes fram. Løvmønstret dekor i grått. TAD-teknologi. Finnes i to lengder. 34 cm 21 x 136 stk. 26 cm 21 x 180 stk.
2039964

Tork Mykt Singlefold Håndtørk Lettoppløselig

Tork Mykt Singlefold Håndtørk Lettoppløselig har den rette kvaliteten når kostnad og ytelse er like viktig, og er ideelt for områder der håndtørk kan bli kastet i toalettet fremfor avfallsbøtten. Disse håndtørkene passer til Tork Dispenser Singelfold Håndtørk for krevende miljøer. Den reduserer forbruk og dermed avfall med sin pålitelige utmating av et ark om gangen.
587137

Tork Reflex Tørkepapir Plus Senterrull M4

Det allsidige 2-lags Tork Reflex™ Tørkepapir Plus er ideelt for å tørke opp væske og å tørke hender. Papiret kan brukes i Tork Reflex™ Senterrull Dispenser for enkeltark, som passer teamets arbeidsflyt, reduserer forbruk og minimerer risiko for krysskontaminering.
587143

Tork Reflex Tørkepapir Standard Senterrull M4

Dette 1-lags allsidige Tork Reflex™ Tørkepapir er ideelt for tørkingsoppgaver og håndtørk, på grunn av styrken på papiret og høy absorberingsevne. Papiret kan brukes i Tork Reflex™ Senterrull Dispenser for enkeltark, som passer teamets arbeidsflyt, reduserer forbruk og minimerer risiko for krysskontaminering.
587139

Tork Singlefold Håndtørk

Tilfredsstill grunnleggende håndtørkebehov med Tork Singelfold Håndtørk Universal som gir god valuta for pengene. Disse håndtørkene passer til Tork Dispenser Singelfold Håndtørk for krevende miljøer. Den reduserer forbruk og dermed avfall med sin pålitelige utmating av et ark om gangen.
587135

Tork Tørkepapir Plus Maxi Senterrull W1/W2

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
587132

Tork Tørkepapir Standard/ Refill C&C M1

Dette 1-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for lette tørkingsoppgaver og håndtørk. Papiret kan brukes i Tork® Mini Senterrull Dispenser, som er en kompakt, allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender.
587147

Tork Tørkepapir Standard/ Refill C&C M2

Dette 1-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for lette tørkingsoppgaver og håndtørk. Dette papiret kan brukes i Tork® Senterrull Dispenser, som er en høykapasitetsløsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender.
587148

Tork Tørkepapir Sterk Maxi Senterrull W2

Det ekstra sterke 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Sterk absorberer både olje og vann effektivt og er også sterkt når det er vått. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
587142

Tork Universal 310 Mini, Uperforert 20,5 cm bred

Tork Basic Papir 1-lags er ideelt for grunnleggende tørkingsoppgaver, håndtørk og når kostnadseffektivitet er viktig. Papiret kan brukes i Tork® Mini Senterrull Dispenser, som er en kompakt, allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender.
587091

Tork Universal 310 Mini, Uperforert 21,5 cm bred

Tork Basic Papir 1-lags er ideelt for grunnleggende tørkingsoppgaver, håndtørk og når kostnadseffektivitet er viktig. Papiret kan brukes i Tork® Mini Senterrull Dispenser, som er en kompakt, allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender.
587090

Tork Xpress® Ekstra Mykt Multifold Håndtørk/ Refil

Tilby førsteklasses håndtørking og komfort til gjestene dine med det store og myke Tork Xpress® Mykt Multifold Håndtørk med en høykvalitetsfølelse, som er skånsomt for hendene. Disse håndtørkene passer til Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndtørk for toalettrom med medium trafikk. Den passer på små steder og tilbyr både komfort og hygiene til gjestene dine.
587145