Til toppen

Tork Premium Spray Blomster

Varenummer: 112036
Salgsenhet: Boks
Forpakningsinfo: 12 bks pr krt

inkl. mva.

Kraftige kvalitetsdufter utviklet for å kontrollere lukt på en effektiv og økonomisk måte. Hver refill gir 3000 målte spruter. Hver sprut inneholder konsentrert duftolje og luftnøytraliserende stoffer som fjerner ubehagelig lukt og gir frisk luft som varer lenge.Duft:Utviklet av ledende europeiske parfymemakere etter en omfattende europeisk undersøkelse av foretrukne dufter. Tilgjengelig i tre ulike dufter: blomster, sitrus og frukt.Bruksområder:Alle hygieneområder som toalettrom osv.

Forpakkningsinfo 12 bks pr krt
Leverandør produktnummer 236052

Tork Dispenser Luftfrisker Spray Grå

Den grå Tork Dispenser Luftfrisker Spray er designet for å matche Tork Image Line og passer godt på toalettrom med mørke fliser. Den har utmerket funksjonalitet i hver detalj, og er svært praktisk og enkel å opprettholde. Et utvalg av duftrefiller sikrer god atmosfære i ethvert toalettrom.
507139

Tork Luftfrisker Spray Div Dufter

En pakke med 12 flasker kvalitetsdufter utviklet for å kontrollere lukt på en effektiv og økonomisk måte. Hver refill gir 3000 målte spruter. Hver sprut inneholder konsentrert duftolje og luftnøytraliserende stoffer som fjerner ubehagelig lukt og gir frisk luft som varer lenge. Duft utviklet av ledende europeiske parfymemakere etter en omfattende europeisk undersøkelse av foretrukne dufter. Pakken inneholder tre ulike dufter: blomster, sitrus og frukt.
112096

ProLine luftfrisker disp. f/ vegg

Dispenser for luftbrikker. Festetape medfølger.
54267