Til toppen

Tork Luksus Hår- & Dusjsåpe Mini, S2

Varenummer: 141216
Salgsenhet: Flaske
Forpakningsinfo: 8 fl á 475 ml

inkl. mva.

Tork Luksus Hår- & Dusjsåpe Mini er perfekt for gjester som forventer komfort, da den kombinerer dusjsåpe, sjampo og balsam – alt i ett. Den friske duften og premium kombinasjon av mild såpe og balsam etterlater huden og håret mykt, glatt og forfrisket. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe Mini, som er enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere.

Miljømerke lisens 390085
Miljømerke Svanen
Forpakkningsinfo 8 fl á 475 ml
Leverandør produktnummer 420652

Tork Dispenser Flytende Såpe Mini Hvit, S2

Tork dispenseren for såpe S2 system passer for mindre toalettrom.
508016

Tork Dispenser Flytende Såpe Mini Sort, S2

Tork dispenseren for såpe S2 system passer for mindre toalettrom.
508014

Tork Dusjsåpe Mini S2

Tork Dusjsåpe Mini gir hoteller, skoler og sportshaller bekvemmeligheten av dusjsåpe og sjampo i én og samme enhet. Den har en mild formel med en oppfriskende, unisex duft som etterlater huden og håret mykt. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe, som er enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere.
141238

Tork Håndkrem & Body Lotion Mini, S2

Tork Håndkrem og Body Lotion er ideell for normal, tørr og sensitiv hud. Den bidrar til å beskytte huden mot overdreven tørrhet og etterlater den fuktet og myk, dag etter dag. Det er en uparfymert lotion med pleiende ingredienser, som sikrer et naturlig nivå av fuktighet. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe Mini, som er enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere.
145077

Tork Mild Flytende Såpe Mini, S2

Ideell til vanlig håndvask i mindre toalettrom på kontorer, hoteller, restauranter og offentlige steder. Det er en mild og kremaktig såpe som er dermatologisk testet, med tykt og kremaktig skum, og som er økonomisk i bruk.
141024

Tork Toalettseterens Mini 475 ml, S2

Tork Premium toalettseterens brukes for ekstra komfort på toalettrommet. Rengjør toalettsetet med ett spray toalettseterens på et stykke toalettpapir, slik at setet blir mer hygienisk.
198031

Ecolab Epicare 1 mild flytende dusjsåpe m/parfyme

Mild, flytende såpe for hånd, kropp og hår. Parfymert. Nøytral pH.
141236

Katrin Shampoo & Dusjsåpe (500 ml)

Effektiv, mild og velduftende såpe som tilfører huden fuktighet. Gir en frisk følelse etter bruk. Gjør håret mindre statiskt. Godkjent for bruk i næringsmiddelindustri og helsesektor. Gir 250 doseringer. Svenemerket.
144063

ProLine Natursåpe Gel 300 ml (miljømerket)

Miljømerket og skånsom såpe for hele kroppen. Passer også til sensitiv hud. Inneholder Aloe Vera som etterlater huden ren og myk med en mild naturlig duft. Såpen er dermatologisk og klinisk testet (ikke testet på dyr).
59753

Tork Premium Såpe, Dusjsåpe, 1 ltr

Tork Premium Flytende Såpe Hair & Body er et kombinert såpe- og shampoo-produkt for hele kroppen, inkludert håret. Den er kremaktig og dermatologisk testet, med tykt og kremaktig skum. Dette produktet passer f.eks. til hotelldusjer, sportsfasiliteter og s
144028