Til toppen

TORK industritørk

Industri og produksjonsarbeid krever høy kvalitet på tørkesystemer. Alt må gå smidig i produksjonsbransjen, og da må det kontinuerlig forbedres i alle ledd. Den minste forsømmelse kan føre til kostbar nedetid.

Tork er et ledende globalt merke for hygiene på arbeidsplassen. Tork`s allsidige og robuste produkter, spesielt utformet for å håndtere tøffe forhold, vil hjelpe deg med å forbedre prosessene og holde vedlikeholdet effektivt. Du finner mer informasjon om Tork systemene på www.tork.no.

Sorter etter: Navn (a > å)

Tork Industriklut Ekstra Sterk Blå Top-pak W4

Tork Industriklut Ekstra Sterk er ideell for krevende rengjøring, avfetting og fjerning av vanskelige flekker. Den fungerer med de fleste løsemidler og beskytter hender mot varme og metallspon. Kluten passer i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt og gir utmating av én klut av gangen for å redusere forbruket.
1002797

Tork Rengjøringsklut Hvit W4

Rengjøringsklut for lette oppgaver. Myk og behagelig med god absorberingsevne. Kan monteres i dispenser med utmating ett og ett ark.
1003490

Tork Rengjøringsklut Spesial Bøtte W10

Tork Rengjøringsklut Spesial er sterk og fleksibel. Kluten kommer på rull i en bøtte som lar deg lage dine egne våtservietter ved bruk av de kjemikaliene du trenger. Fordi den bare mater én klut av gangen og har et lokk som er enkelt å lukke, tørker ikke klutene ut.
1002796

Tork Rengjøringsklut Sterk W4

Industrielle områder krever holdbare rengjøringskluter som kan takle et utvalg av oppgaver. Tork W4 takler effektivt olje og fett mens de beskytter hender fra varme og metallskrap. Enkeltark-utmatingen kutter avfall, og emballasjen er laget av 100 % resirkulerte fibre og minst 30 % resirkulert plast. 105 kluter pr pakke.
1003397

Tørkepapir Tork Standard Stor rull, W1

Dette 1-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for lette tørkingsoppgaver og håndtørk. Kan brukes i gulvstativer og veggstativer.
582006

Tørkepapir Tork Advanced stor rull W1

Våtforsterket papir for generell avtørking. Store ruller med solid hylse, kombirulle med sprekkhylse samt hylseløse senterruller.
2006721

Tørkepapir Tork Allbruksklut Rull i boks W1/W2/W3

Tork Allbruksklut er høyabsorberende og svært slitesterk, noe som gjør den perfekt for gjentatt bruk uten å gå i stykker. Denne kluten kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt og tilbyr utmating av en og en av gangen for å redusere forbruk og avfall.
1000664

Tørkepapir Tork Allbruksklut Top-pak, W4

Meget slitesterkt, hullstrukturert og mykt tørke-/poleringsmateriale. Høy varmebestandighet (360 grader), kan autoklaveres ved opptil 140 grader.
585021

Tørkepapir Tork Ekstra Sterk Blå Maxi Senterrull,

Kraftig tørkemateriale i 3 lag som effektivt suger opp olje, fett og smuss. Produsert med TAD-teknologi av cellulosebasert materiale. ISEGA-merket. Blå rull.
582081

Tørkepapir Tork Ekstra Sterk Blå Stor rull, W1

Kraftig tørkemateriale i 3 lag som effektivt suger opp olje, fett og smuss. Produsert med TAD-teknologi av cellulosebasert materiale. ISEGA-merket. Blå rull
582032

Tørkepapir Tork Plus Maxi Senterrull, W1/W2

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
582098

Tørkepapir Tork Plus Rull i boks 420, W1/W2/W3

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Dispenser for Kombirull i eske.
585001