Til toppen

TORK industritørk

Industri og produksjonsarbeid krever høy kvalitet på tørkesystemer. Alt må gå smidig i produksjonsbransjen, og da må det kontinuerlig forbedres i alle ledd. Den minste forsømmelse kan føre til kostbar nedetid.

Tork er et ledende globalt merke for hygiene på arbeidsplassen. Tork`s allsidige og robuste produkter, spesielt utformet for å håndtere tøffe forhold, vil hjelpe deg med å forbedre prosessene og holde vedlikeholdet effektivt. Du finner mer informasjon om Tork systemene på www.tork.no.

Sorter etter: Navn (a > å)

Tørkepapir Tork Standard Stor rull, W1

Dette 1-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for lette tørkingsoppgaver og håndtørk. Kan brukes i gulvstativer og veggstativer.
582006

Tørkepapir Tork Advanced stor rull W1

Våtforsterket papir for generell avtørking. Store ruller med solid hylse, kombirulle med sprekkhylse samt hylseløse senterruller.
2006721

Tørkepapir Tork Allbruksklut Rull i boks W1/W2/W3

Tork Allbruksklut er høyabsorberende og svært slitesterk, noe som gjør den perfekt for gjentatt bruk uten å gå i stykker. Denne kluten kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt og tilbyr utmating av en og en av gangen for å redusere forbruk og avfall.
1000664

Tørkepapir Tork Allbruksklut Top-pak, W4

Meget slitesterkt, hullstrukturert og mykt tørke-/poleringsmateriale. Høy varmebestandighet (360 grader), kan autoklaveres ved opptil 140 grader.
585021

Tørkepapir Tork Ekstra Sterk Blå Maxi Senterrull,

Kraftig tørkemateriale i 3 lag som effektivt suger opp olje, fett og smuss. Produsert med TAD-teknologi av cellulosebasert materiale. ISEGA-merket. Blå rull.
582081

Tørkepapir Tork Ekstra Sterk Blå Stor rull, W1

Kraftig tørkemateriale i 3 lag som effektivt suger opp olje, fett og smuss. Produsert med TAD-teknologi av cellulosebasert materiale. ISEGA-merket. Blå rull
582032

Tørkepapir Tork Plus Maxi Senterrull, W1/W2

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
582098

Tørkepapir Tork Plus Rull i boks 420, W1/W2/W3

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Dispenser for Kombirull i eske.
585001

Tørkepapir Tork Plus Stor rull W1

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet. Her får du enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten til å ta papir med bare én hånd.
582103

Tørkepapir Tork Plus Top-pak 420, W4

Ekstra sterkt/absorberende, takket være QuickDry. Allsidig – tar seg av de fleste tørkeoppgaver. Godkjent for kontakt med matvarer. Tork Easy Handling™, esken er enkel å bære, åpne, klappe sammen og bære bort.
585011

Tørkepapir Tork Rengjøringsklut Myk Stor rull, W1

Allsidig rengjøringsklut som er myk og fleksibel. Passer for de fleste lettere rengjøringsoppgaver, og absorberer raskt både olje og væske, noe som gjør rengjøringen enklere. Denne høykapasitetsrullen kan brukes enten i Tork gulvdispenser eller Tork veggstativdispenser, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, med enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten for å ta papir med bare én hånd.
582073

Tørkepapir Tork Rengjøringsklut Sterk Top-pak, W4

Tykt og kraftig non-wovenmateriale for kraftig avtørking/rengjøring. Kan brukes med olje, vann og løsningsmidler.
582082