Til toppen

TORK industritørk

Industri og produksjonsarbeid krever høy kvalitet på tørkesystemer. Alt må gå smidig i produksjonsbransjen, og da må det kontinuerlig forbedres i alle ledd. Den minste forsømmelse kan føre til kostbar nedetid.

Tork er et ledende globalt merke for hygiene på arbeidsplassen. Tork`s allsidige og robuste produkter, spesielt utformet for å håndtere tøffe forhold, vil hjelpe deg med å forbedre prosessene og holde vedlikeholdet effektivt. Du finner mer informasjon om Tork systemene på www.tork.no.

Sorter etter: Navn (a > å)

Industritørk Tork Neutral 1150m x 23,5cm (2 rl)

Stor 1-lags industrirull for enkel tørking i områder med stort forbruksmønster. System W1.
2012437

Tork Rengjøringsklut Hvit W4

Rengjøringsklut for lette oppgaver. Myk og behagelig med god absorberingsevne. Kan monteres i dispenser med utmating ett og ett ark.
1003490

Tork Rengjøringsklut Sterk W4

Industrielle områder krever holdbare rengjøringskluter som kan takle et utvalg av oppgaver. Tork W4 takler effektivt olje og fett mens de beskytter hender fra varme og metallskrap. Enkeltark-utmatingen kutter avfall, og emballasjen er laget av 100 % resirkulerte fibre og minst 30 % resirkulert plast. 105 kluter pr pakke.
1003397

Tørkepapir Tork Standard Stor rull, W1

Dette 1-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for lette tørkingsoppgaver og håndtørk. Kan brukes i gulvstativer og veggstativer.
582006

Tørkepapir Tork Advanced stor rull W1

Våtforsterket papir for generell avtørking. Store ruller med solid hylse, kombirulle med sprekkhylse samt hylseløse senterruller.
2006721

Tørkepapir Tork Ekstra Sterk Blå Maxi Senterrull,

Kraftig tørkemateriale i 3 lag som effektivt suger opp olje, fett og smuss. Produsert med TAD-teknologi av cellulosebasert materiale. ISEGA-merket. Blå rull.
582081

Tørkepapir Tork Ekstra Sterk Blå Stor rull, W1

Kraftig tørkemateriale i 3 lag som effektivt suger opp olje, fett og smuss. Produsert med TAD-teknologi av cellulosebasert materiale. ISEGA-merket. Blå rull
582032

Tørkepapir Tork Plus Maxi Senterrull, W1/W2

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
582098

Tørkepapir Tork Plus Stor rull W1

Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet. Her får du enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten til å ta papir med bare én hånd.
582103

Tørkepapir Tork Rengjøringsklut Myk Stor rull, W1

Allsidig rengjøringsklut som er myk og fleksibel. Passer for de fleste lettere rengjøringsoppgaver, og absorberer raskt både olje og væske, noe som gjør rengjøringen enklere. Denne høykapasitetsrullen kan brukes enten i Tork gulvdispenser eller Tork veggstativdispenser, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, med enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten for å ta papir med bare én hånd.
582073

Tørkepapir Tork Standard Maxi Senterrull, W1/W2

Klassisk tørkepapir som har vært på markedet i mange år. Meget anvendelig allroundpapir
582003