Til toppen

Tork dispenser Xpress multifold håndtørk Bord H2 b

Varenummer: 507150
Salgsenhet: Stykk
Forpakningsinfo: Stk

inkl. mva.

Med lett børstet stål utforming med fine linjer og subtile kurver er dette en bord dispenser som fullfører design opplevelsen. Den glatte overflaten med anti-fingeravtrykkbeskyttelse bidrar til å opprettholde et førsteklasses inntrykk. Rund av opplevelsen med premium Tork Xpress® Ekstra Myk Multifold.

Forpakkningsinfo Stk
Leverandør produktnummer 460005

Tørkepapir Tork Xpress Multifold, H2

Tork Xpress Myk Multifold Advanced er et skånsomt håndtørk som gir deg høy kvalitetsfølelse. Passer til Tork Xpress dispenser for toalettrom med middels trafikk som passer godt til små og trange toalesttrom. Papiret er brettet for utmating ett tørk av gangen for å redusere forbruk og forbedre hygiene. Forpakning med bærehåndtak. Miljømerket med EU-blomsten.
587084

Tork Xpress Dispenser Multifold Håndtørk Rustfri S

Et ekstra slankt design er både plassbesparende og elegant. Rene linjer, glatte overflater og beskyttelse mot fingeravtrykk er med på å skape et førsteklasses inntrykk. Høyde: 468mm, Bredde: 317mm, Dybde: 101mm.
507148

Tork Xpressnap Snack Serviett Dispenser Bord Sort/

Utmerket for små bord, fordi den tar så liten plass. Forbedret hygiene ettersom det mates ut en og en serviett. Reklamemuligheter i dispenserens vinduer. Perfekt for isbarer, kaffebarer, cafeer, kiosker, eller andre steder som serverer små måltider og snacks.
515012