Til toppen

Toalettrens

Sorter Navn (a > å)

Diamantrenser m/ håndtak (antibakteriell)

Rensebørste av gjenvunnet glass. Fjerner effektivt avleiringer av kalk, rust, brønnvann etc. i porselens toaletter der kjemi og børste ikke fungerer. Riper ikke når den brukes våt. Kan også brukes på grill, stekeplater og rustfrie overflater. Antibakteriell.
59353

Ecolab MAXX Into WC2,(750ml)

Surt toalettrensemiddel i bruksløsning som enklet fjerner kalk og urinflekker. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
113104

Enviro Sanitær 1 ltr. (miljømerket)

Enviro Sanitær er et høykonsentrert miljømerket sanitærmiddel for harde overflater som gulv, vegg, servanter, toaletter og våtrom. Biologisk lett nedbrytbar og gir ingen VOC utslipp og ingen korrosjon. En unik formel som fjerner både kalk, rust, irr samt såpe og hudfett. Kan brukes i varmt, lunkent og kaldt vann.
07502

ProLine Toalettrens 750 ml.

Høyeffektiv rengjøring av toaletter og urinaler. Klar til bruk. Gir deg et hygienisk rent toalett. Fjerner kalkbelegg og gir gir frisk duft. Sprut jevnt i toalettskålen og oppunder kanten på toalettet. La det virke noen minutter og skyll ned. Bruk toalettbørste etter behov.
54218

Sanitetsrengjøring KBM ShinyToilet 750ml

WC Rent som både rengjør og fjerner kalk. Flasken er forseglet med barnesikker kork.
2069991

Sanitetsrengjøring KBM WC Clean fresh 1l

WC Clean er et surt toalettrengjøringsmiddel for daglig rengjøring av alle sanitærrom. OBS! Må ikke brukes på marmor. Parfymert.
2052667

Taski Sani Clonet Free N 750ml

Miljømerket, surt produkt uten farge og parfyme til effektiv rengjøring av toaletter og urinaler. Smart svanehals som gjør det enkelt å komme til under toalettlokk. Klar til bruk. pH ca. 2.
113072

Taski Sani Clonet Pur-Eco 750ml

Miljømerket, surt produkt med farge og parfyme til effektiv rengjøring av toalett og urinal. Smart svanehals som gjør det lett å komme til under toalettkanten. Klar til bruk. pH < 2.
113074

Vela WC-rent, 750ml

For toalett- og sanitetsrengjøring. Flytende surt rengjøringsmiddel som løser opp jern- og manganbelegg. Inneholder ikke fosfor.
1002257