Til toppen

Tilbehør vinduspuss

Sorter Navn (a > å)

#HI-PRO glassmopp velcro 30cm

Microfiber mopp for tavler, glass og alle harde flater.
54753
Tilbud

Activa Easy Glide Svanemerket (vindusvask) 1 liter

Easy Glide er et miljømerket middel til profesjonell rengjøring av vinduer og andre ikke porøse flater som tåler vann. Easy Glide er biologisk lett nedbrytbar, og gir ingen VOCutslipp eller korrosjon. Etterlater ikke film på overflaten. Utviklet og anbefalt av profesjonelle vinduspussere.
58432

Belte med clips f/ Tubex / nalutstyr

Enkelt belte som kan brukes til Tubex nalholder for vinduspuss. Kan justeres i forhold til livvidde.
54822

Cleano Glassmopp i microfiber 30cm

Cleano er en høyeffektiv glassmopp med ultra microfiber som rengjør alle glass- og metallflater med stripefritt resultat. Den absorberer 4 ganger sin egen vekt og fjerner effektivt fett og fingermerker, selv uten bruk av kjemi. Cleano systemet forenkler og effektiviserer vindusrengjøringen med innebygget microspray og dosering av vann direkte fra teleskopskaftet.
58479

Ecolab Maxx Brial2, (5 liter)

Overflate- og glassrengjøringsmiddel med fuktende egenskaper. Kombinasjonen av rengjøringsalkohol og aktive ingredienser sikrer utmerkede rengjøringsresultater på blanke overflater og gulv. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
122032

Ecolab Maxx Windus C2, 750 ml

Glass- og overflaterengjøringsmiddel som enkelt fjerner fett. Produktet etterlater seg en flekkfri og blank overflate. Inneholde rikke farge eller parfyme. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
122031

Ecolab Oasis Pro Glass 2,2 ltr

Hurtigtørkende glass- og overflaterengjøringsmiddel som sikrer skinnende rent og stripefritt resultat på glass, speil og andre blanke overflater.
1000082

Glassrent Virgo #4, RF 3,75 ltr (esk à 2)

For speil, vinduer, glass og andre harde overflater. Konsentrat uten farge og parfyme. Miljømerket med Bra Miljøvalg. Rekal refillsystem er et miljømessig bra valg samt en ideell løsning for deg med høyt forbruk. Utformet for å gi en jevn dose, lave driftskostnader og effektiv rengjøring! 1 beholder gir 83 stk flasker (0,45 ltr) med rengjøringsmiddel.
1002352

Glassrent, Mimas 5ltr

Glassrent Mimas 5ltr. Rengjøringsmiddel for glasspuss.
1002251

HI-PRO glassklut microfiber 50x40 cm

Svanemerket spesialklut for rengjøring av speil og glassflater. Gir et stripefritt og lofritt resultat. Anbefales på glass, speil og vinduer sammen med kun vann. Kan også brukes på tradisjonelle harde flater som vaskeklut.
52834

Hydro Power børste villsvinbust 27cm (nr. 7)

Svært effektiv børste for de tøffeste jobbene innenfor vindsurengjøring. Tilhører Unger Hydro Power system (NLE27). Dette er en bestillingsvare.
3000048

Jif proffesional Universal, 750 ml

Til rengjøring av vinduer, speil, bordplater, krom og annen innredning der en ønsker en blank overflater.
122006