Til toppen

Tilbehør vinduspuss

Sorter etter: Navn (a > å)

Belte med clips f/ Tubex / nalutstyr

Enkelt belte som kan brukes til Tubex nalholder for vinduspuss. Kan justeres i forhold til livvidde.
366029

Cleano Glassmopp i microfiber

Cleano er et revolusjonerende system som forenkler og effektiviserer vindusrengjøringen. Innebygget microspray med dosering av vann og kjemi, teleskopjustering og enkel vertikal velcroplate sørger for rask rengjøring og et stripefritt resultat med Cleano glassmopp i mocrofiber.
327067

Easy Glide vindussåpe Svanemerket 1 ltr

Easy Glide er et miljømerket middel til profesjonell rengjøring av vinduer og andre ikke porøse flater som tåler vann. Easy Glide er biologisk lett nedbrytbar, og gir ingen VOCutslipp eller korrosjon. Etterlater ikke film på overflaten. Utviklet og anbefalt av profesjonelle vinduspussere.
111031

Ecolab Maxx Brial2, (5 liter)

Overflate- og glassrengjøringsmiddel med fuktende egenskaper. Kombinasjonen av rengjøringsalkohol og aktive ingredienser sikrer utmerkede rengjøringsresultater på blanke overflater og gulv. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
122032

Ecolab Maxx Windus C2, 750 ml

Glass- og overflaterengjøringsmiddel som enkelt fjerner fett. Produktet etterlater seg en flekkfri og blank overflate. Inneholde rikke farge eller parfyme. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
122031

HI-PRO Glassklut microfiber (svanemerket)

Svanemerket spesialklut for rengjøring av speil og glassflater. Gir et stripefritt og lofritt resultat. Anbefales på glass, speil og vinduer sammen med kun vann. Kan også brukes på tradisjonelle harde flater som vaskeklut.
317060

HI-PRO glassmopp velcro 30cm

Microfiber mopp for tavler, glass og alle harde flater.
331146

Jif proffesional Universal, 750 ml

Til rengjøring av vinduer, speil, bordplater, krom og annen innredning der en ønsker en blank overflater.
122006

Nalholder Tubex m/clips

Holder som monteres i belte. Plass til forvasker og vindusnal.
995015

Room Care R3-Plus Pur-Eco

Høykonsentrert miljømerket middel, for effektiv rengjøring av glass og andre harde flater. Enkel og korrekt dosering med divermitedispenser. ONT teknologi som fjerner vond lukt. pH ca. 7 kons.
122030

Salto Universal Rengjøring (Miljømerket)

Daglig rengjøring, avfetting og flekkfjerning av harde flater. 1 dose blandes på sprayflaske med vann - klar til bruk. 1 dose blandes på sprayflaske med vann - klar til bruk. Kan doseres fra 700-1000 ml. Miljømerket med EU-blomsten.
122016

Taski Sprint 200 Pur-Eco 1 ltr

Nøytralt middel uten farge med parfyme til daglig renhold av interiør. SPRINT serien er kvalitetsprodukter som er fargemerket og flerspråklig etikett for korrekt bruksforståelse. pH ca. 7.
122029