Til toppen

Te

Sorter Navn (a > å)

Frukt te - Sommargott - 1 kg

Frukt te Sommargott er en søt syrlig blanding av frukter og blomster. Teet passer utmerket varmt men bli også et fantastisk iste. Brygg 1 dl Sommargott med 1 liter kokende vann i minimum 5 minutter og la kjøles ned. Alternativt bland 1,5 dl Sommargott med 1 liter kaldt vann i en karaffel og la trekke i kjøleskap i minst 4 timer. Tilsett evt. søtning og dekorer med valgfri frukt eller bær. Server med is.
4004503

Grønn te - Earl Green - 1 kg

For de som ikke drikke sort Earl Grey, har Kahls laget Earl Green. En friskere variant med både bergamott- og sitronaroma. Sammen med grønt te fra Kina, blir resultatet en frisk kopp te med sitruskarakter.
4004501

Grønn te - Mareld - 1 kg

Mareld er et søtt grønt te med litt smak av godteri. Med bringebær og blåbær i blandingen får teet en fruktig og syrlig smak. Kan både nytes med og uten melk.
4004498

Grønn te - Minty Matcha, Økologisk (750g)

Minty Matcha er en økologisk grønn te med friske toner av peppermynte. Den har en kombinasjon med blomster av sencha, matcha og sitrongress, sammen med fersk peppermynte som sammen gir en frisk og lett smaksopplevelse. Brygg ved lavere temperatur (72 grader) for maksimal smaksopplevelse.
1003150