Til toppen

Stripper-Stop 12,7 X 91,4 cm

Produktnummer: 52840
Salgsenhet: Stykk
Forpakningsinfo: 4 pk à 10 stk
Lagerstatus: På lager
Tilgjengelig antall: 140

inkl. mva.

Absorberende og avtagbar list som kan brukes for å avsperre områder eller beskytte mot lekkasje. Kan for eksempel festes i en døråpning slik at vann og skurevæske ikke renner ut av et rom der oppskuring pågår. Kan også avgrense et felt som skal repareres ved gulvbehandling eller hindre av vann renner inn under lister, benker, sprekker osv. Fjernes enkelt.

Forpakningsinfo 4 pk à 10 stk
Leverandør produktnummer 52840

Enviro Oppskuring 5 ltr. (miljømerket)

Enviro Oppskuring er et miljømerket høykvalitets oppskuringsmiddel som er effektiv på alle typer polish. Den er svært luktsvak og har rask virketid. Inneholder ikke ammoniakk, aromatiske løsemidler eller nonyfenol etoksialter. Trenger gjennom tykke lag polish.
03750

Gulvnal 55cm sort, moussegummi

Kraftig gulvnal med doble galvaniserte skinner og sort moussegummi. For industri, garasjeanlegg og verksteder. Universell skaftholder som kan strammes inn til å passe de fleste typer skaft.
51026

Skuremaskin 17" CR-43 ERG (u/ padholder)

Effektiv skuremaskin med ergonomisk håndtak og stillegående drift. For oppskuring, rens og rehabilitering av gulv. Stabil mot underlaget med liten vibrasjon.
57981

Vannsuger PL-40, m/tralle (INOX)

Profesjonell støv- og vannsuger med tipp og tralle. Inox tank og 40 ltr. kapasitet. Komplett med munnstykker i Ø.40. Kan påmonteres frontmunnstykke.
50367