Til toppen

Stoler / stolunderlag

Sorter etter: Navn (a > å)

Kontorstol KENSON Anna Fighter svart

ANNA kontorstol er laget for å gi en god ergonomisk sittestilling på arbeidsplassen. Stolen er svært behagelig å sitte i og har mange ergonomiske funksjoner og justeringer. Stolens sete har et unikt fyll som former seg etter brukeren og gir deg et personlig sete. Stolen gir deg personlige og ergonomiske justeringsmuligheter.
1001065

Kontorstol TOPSTAR Open Point SY sort

Denne ergonomiske kontorstolen fra TOPSTAR kommer med trinnløs regulering av setehøyden for å kunne tilpasses akkurat den sittestilling du skulle trenge. Den formstøpte ryggen i netting materiale gir god luft gjennomstrømning og en behagelig sitteposisjon.
1000917

Stolunderlag FLOORTEX 120x150cm eco (teppe)

Ecotex® EvolutionMat er et ekstra slitesterkt kvalitetsstolunderlag som er laget av opptil 50 % gjenvunnet materiale. Det har grep på baksiden og en gjennomsiktig overflate. Det kan brukes på tepper uten at det skjuler teppet. Det er laget av forbedret polymer, som inneholder opptil 50 % gjenvunnet materiale. Underlaget er derfor en miljøvennlig løsning for hjem og kontor. Det robuste og slitesterke underlaget forhindrer at hjulene på stolen skader teppet. Dette miljøvennlige Ecotex®-underlaget er 100 % resirkulerbart, og i produksjonen brukes det 30 % fornybar energi.
1000039

Stolunderlag HOMEMAT 120x75cm

Stolmatte fra Floortex gir den beste gulvbeskyttelsen for hjemmet og kontoret. Denne matten i PVC beskytter alle gulvene med den beskyttende egenskapen Floortex er kjent for. Gjennomsiktigheten gjør at det vakre gulvet vises samtidig som du beskytter det mot skader fra stoler eller annen slitasje.
1002776