Til toppen

Stolunderlag

Sorter Navn (a > å)

Stolunderlag FLOORTEX 120x150cm eco (teppe)

Ecotex® EvolutionMat er et ekstra slitesterkt kvalitetsstolunderlag som er laget av opptil 50 % gjenvunnet materiale. Det har grep på baksiden og en gjennomsiktig overflate. Det kan brukes på tepper uten at det skjuler teppet. Det er laget av forbedret polymer, som inneholder opptil 50 % gjenvunnet materiale. Underlaget er derfor en miljøvennlig løsning for hjem og kontor. Det robuste og slitesterke underlaget forhindrer at hjulene på stolen skader teppet. Dette miljøvennlige Ecotex®-underlaget er 100 % resirkulerbart, og i produksjonen brukes det 30 % fornybar energi.
1000039

Stolunderlag HD 90x120, Stratford grå

Med et SMART stolunderlag får du en helt annen slitestyrke, der du kan tilpasse designet til ditt eget kontor. Enkle å rengjøre, god beskyttelse for gulvet, tilpasset for stoler med høyfrekvent bruk og tung vekt. Kan produseres med logo og design etter eget ønske.
3000545

Stolunderlag HOMEMAT 120x75cm

Stolmatte fra Floortex gir den beste gulvbeskyttelsen for hjemmet og kontoret. Denne matten i PVC beskytter alle gulvene med den beskyttende egenskapen Floortex er kjent for. Gjennomsiktigheten gjør at det vakre gulvet vises samtidig som du beskytter det mot skader fra stoler eller annen slitasje.
1002776