Til toppen

Skriveredskaper

Sorter etter: Navn (a > å)

Begynnerblyant Lakkert

Begynnerblyant i ergonomisk trekantet form for bedre skrivefølelse - 4mm mine
774533

Bic Rollerpenn 537R 0,5 Sort

Høykvalitets rollerpenn med synlig blekknivå - Myk skrivekvalitet og moderne design - Strekbredde 0,2mm
774873

Bic kulepenn Atlantis S M, Blå

Atlantis skrivevennlige blekksystem sikrer en jevn og god skriveopplevelse. Den passer utmerket som en hverdagspenn, og det komfortable polstrede gummigrepet gir deg en stø hånd å skrive med. Pennens 1 mm tykke spiss gir jevne linjer og sørger for at notatene du tar fremstår som rene og pene. 0,4 mm strekbredde.
774986

Bic kulepenn Atlantis, Blå

Kulepenn med "Easy Glide" blekk. Gummigrep for myk og behagelig skrivefølelse. Pennen har metall klips. 1mm spiss.
774921

Bic kulepenn Cristal soft, Sort

Denne soft-pennen gir deg opptil 35 % jevnere skriving enn de originale BIC kulepennene og har en gjennomsiktig blå pennekropp. Cristal har en kule i wolframkarbid som er utrolig robust og gir jevn skrift takket være den runde formen. Blekket er av høy kvalitet og tørker raskt slik at du unngår søl når du skriver. Hver penn har en stor spiss på 1,2 mm. Svart hette og endepropp som samsvarer med blekkfargen PVC-fritt produkt.
774947

Bic kulepenn Cristall grip, Blå

Kulepenn med godt gummigrep i samme farge som blekket - Dokumentekte i henhold til ISO standard 12757-1 og 2 - Strekbredde 0,4mm
774752

Bic kulepenn Cristall grip, Svart

Den svarte BIC Cristal Grip-pennen med klassisk sekskantet og gjennomsiktig pennekropp og komfortabelt, sklisikkert grep er kjent for sin pålitelighet og kvalitet. Cristal Grip har en kule i wolframkarbid som er utrolig robust og gir jevn skrift takket være den runde formen. Blekket er av høy kvalitet og tørker raskt slik at du unngår søl når du skriver. Hver penn har en stor spiss på 1,0 mm. Solid pennekropp i gjennomsiktig plast som viser blekknivåetSvart grep og propp som samsvarer med blekkfargen. PVC-fritt produkt.
774753

Bic kulepenn Orange grip, Blå

Kulepenn med godt gummigrep i samme farge som blekket - Fin spiss
774859

Bic kulepenn fin, Blå

Kulepenn med hette og plugg i samme farge som blekket - Fin spiss - Kule i wolframkarbid som gir bedre holdbarhet - Solid pennekropp i gjennomsiktig plast som viser blekknivået - Middels strekbredde på 0,35 mm - Blå hette og endepropp som samsvarer med
774522

Bic kulepenn fin, Grønn

Kulepenn med hette og plugg i samme farge som blekket - Fin spiss
774523

Bic kulepenn fin, Rød

Kulepenn med hette og plugg i samme farge som blekket - Fin spiss
774524