Til toppen

Skovly Vernesko lav Storm S1P m/ skrulåsing

Produktnummer: 1002144
Salgsenhet: Par
Forpakningsinfo: Par
Lagerstatus: På lager

inkl. mva.

Legg til dine favoritter

Sporty Vernesko, en lett modell med god komfort og god demping. Snøresystem med skrulåsing.

Verneklasse: EN ISO 20345

Forpakningsinfo Par
Leverandør produktnummer 251

Vernesandal Sievi Promo sort

Sievi Promo 1 S1 er en beskyttende sandal i slitesterkt PU-skinn og mikrofiber. Olje/kjemikaliebestandig og støtabsorberende såle. Antistatisk og ESD godkjent. 3D-tørr fôr absorberer og transporterer bort fuktighet. Tåhette i aluminium.
1002390

Vernesko Solid Gear Revolution Infinity

Evolution Infinity er en vernesko av svært god kvalitet. Høy demping og komfort er ofte en vanskelig kombinasjon i en vernesko, men med Solid Gear ETPU får du høy responsive støtdemping og en svært behagelig brukeropplevelse. Nyutviklet NANO tåhette som er 40% sterkere enn glassfiber, lettere enn andre materialer og tynnere enn andre ikke-metalliske tåhetter. Myk mønsterbeskyttelse og sammensatt tåhette. Øvre del av lett Cordura med TPU forsterkninger.
4070093

Vernesko Toe Guard Industry S1P Sort

Toe Guard industri sko er en veldig lett og fleksibel sko, utviklet for lager og logistikk (ESD). Yttersålen er laget av antistatisk og oljebestandig to-komponent PU. Tåhette i aluminium og komposittbeskyttelse. Normal lest.
4061414

Vernesko Work & Leisure Rose 20 S2 hvit

Exena Rose S2 er en beskyttende sko i materialet texfiber som puster med en antistatisk og sklisikker yttersåle i oljebestandig 1D PU.
1002410