Til toppen

Skjorter / Gensere

Sorter etter: Navn (a > å)

American V T-Shirt svart

American V T-shirt til herre. T-skjorten har V-hals og et moderne snitt. Elastisk to-lags ribb i nakken. Fremflyttede skuldersømmer. Øko-tex sertifisert.
1002769

Blåklæder Fleece jakke rød

Jakke i antinuppbehandlet fleece materiale. Legg til funksjoner som to romslige frontlommer, forlenget ryggparti og du har en jakke å føle deg komfortabel i. Glidelås i front og på brystlomme.
1004588

Blåklæder Fleece jakke svart

Jakke i antinuppbehandlet fleece materiale. Legg til funksjoner som to romslige frontlommer, forlenget ryggparti og du har en jakke å føle deg komfortabel i. Glidelås i front og på brystlomme.
1004494

Blåklæder Kollegegenser 1/2 glidelås mellomgrå

En myk og svært behagelig collegegenser med flosset innside og ribbestrikkede mansjetter. Kan brukes både til jobb og fritid for en mer avslappet stil.
1004675

Blåklæder Pique Skjorte UV-beskyttet svart

Våre pikétrøyer og t-skjorter er ikke bare kule og behagelige å jobbe i, de har også ekstremt god evne til å transportere fuktighet vekk fra kroppen. Materialet er sertifisert i henhold til UPF 40 + UV-beskyttende egenskaper. Hvilket betyr at produktet har en solfaktor tilsvarende 40 +.
1004685

Blåklæder Strikket Jakke dusblå/mørk marineblå

Strikket hettejakke i tøft design og komfortabel fleecekvalitet. Jakken er produsert i et nytt, unikt materiale som best beskrives som tredimensjonal fleece. Det børstede materialet gir jakken et inntrykk 3D mønster. Den har stretch, god komfort samt at den holder deg varm når det trengs. For optimal slitestyrke er jakken forsterket med softshellmateriale på ermet, skuldrene og i rygg. Den har gode flater for profilering, men passer like godt til fritid som arbeid. Du er garantert å trives i den uansett. Finnes i damemodell 5941.
1004280

Blåklæder T-Skjorte langermet marineblå

Nyttig og komfortabel langermet T-skjorte i 100% bomull. Ribbet hals og forsterket nakke- og skuldersømmer.
1004505

Blåklæder T-Skjorte limited dame grå/mørk marine

En stilig t-skjorte med raglanermer og damepassform. Materialet er 100% jerseystrikket bomull. T-skjorten har en retroinspirert trykk på brystet
1004585

Blåklæder T-Skjorte mørk svart/grå

Fullfør garderoben din med denne to-fargede T-skjorten. Forsterket nakke- og skuldersømmer, samt åk over skuldrene. Perfekt match for vår industrikolleksjon.
1004599

Blåklæder T-skjorte Dame svart/gul

Varsel t-skjorte med damepassform i 100% bomull for maksimal komfort. T-skjorten har refleksdetaljer og paneler i varsel for økt synlighet. Skjortens mørke parti består av 100% bomull og varselpartiet av 100% polyester.
1004518

Blåklæder T-skjorte Limited Edition orange

T-skjorte i 100% bomull med Blåkläder trykk fra Limited kolleksjonen. Ton-i-ton trykk for å matche fargen på t-skjorter.
1004586

Blåklæder Twillskjorte svart

Twillskjorte med løs passform og mansjetter i ermeavslutning. Den har brystlomme med klaff og pennelomme.
1004504