Til toppen

Såpe dispensere

Sorter etter: Navn (a > å)

Americol dispenser f/ 1 ltr. Sort

Moderne og stilren dispenser for såpe, håndrens og håndkrem. Monteringskitt og 2 nøkler medfølger. Kan brukes åpen eller låst. Inspeksjonsvindu og meget lett refill som ikke drypper. Passer for industri og storforbrukere.
61101

Americol dispenser f/ 2 ltr. Sort.

Moderne og stilren dispenser for patroner med såpe og håndrens. Monteringskitt og 2 nøkler medfølger. Kan brukes åpen eller låst. Inspeksjonsvindu og meget lett refill som ikke drypper. Passer for industri, verksted og storforbrukere.
61008

Americol veggbrakett for 3,8 ltr.

Veggholder / tråddispenser for 3,8 ltr gallon kanner. Monteringskitt medfølger.
61009

Deb Dispenser For 2l Hvit Cleanse Heavy 2000

2 og 4 liter dispenser for håndrens. Betjening av dispenseren er enkel og brukervennlig, og systemet er økonomisk i bruk, da nøyaktig dosering minimerer produktavfall og sløsing. Trykknappen er beskyttet av BioCote®. BioCote® er et sølvbasert antibakterielt middel som hindrer vekst av bakterier og sopp på overflaten av trykknappen.
508063

Deb Dispenser Restore 1 Ltr. Grønn

1 liter dispenser for hudkrem. Betjening av dispenseren er enkel og brukervennlig, og systemet er økonomisk i bruk, da nøyaktig dosering minimerer produktavfall og sløsing. Trykknappen er beskyttet av BioCote®. BioCote® er et sølvbasert antibakterielt middel som hindrer vekst av bakterier og sopp på overflaten av trykknappen. Alle manuelle dispensere har livstidsgaranti.
508711

Deb Touchfree dispenser Hvit og krom

Touch free dispenser som kan festes på vegger på toaletter, korridorer og haller eller på frittstående stativ. 4 D-Cell-batterier gir opptil 5 års drift under normale bruksforhold.
508126

Disp.Dixin Hygienisk tråddispenser

Hygienisk tråddispenser i rustfritt stål til alle 1000 ml refiller i Soft Care Safe serien og tidligere Dixin serien. Kan autoklaveres.
508079

Dispenser Combi Plum Plast 1 ltr Blank Hvit

Enkel og effektiv dispenserløsning i plast til 0,5, 1,0 l poser og 1,0 l flasker. Dispenseren er produsert både til såpe, kremer og desinfektionsprodukter.
508159

Dispenser CombiPlum rustfri 1 ltr tråddispenser

Manuell tråddispenser for CombiPlum produkter. Passer flere systemer.
508076