Til toppen

Salgs- og leveringsbetingelser

Skovly-Gruppen selger kun til bedriftsmarkedet i Skandinavia, og det kreves et organisasjonsnummer for å opprette konto. Alle registreringer blir kredittsjekket hos Bisnode. Som privatperson kan du handle over disk i våre butikker.
Se under avdelinger for å finne nærmeste butikk. 

Alle priser er oppgitt eks. mva, miljø, energi-/ og distribusjonstillegg, samt eventuelle andre statlige avgifter som til en hver tid gjelder for de aktuelle varegrupper. Rabatter og vilkår kan avtales for volumkjøp og faste leveringsavtaler. Ta kontakt med oss på ordre@skovly.no for nærmere avtale. Rabatter som ikke benyttes innenfor 12 mnd vil kunne deaktiveres. Be eventuelt om nytt tilbud fra din kontaktperson.

Lagervarer avsendes normalt innen 3 arbeidsdager, eller etter spesifiserte ruter, dersom annet ikke er avtalt. Leveringstiden for varer som ikke er på lager blir angitt med estimerte leveringsdager. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er veiledende. Vi har cross-stocking av varer mellom flere lagre og kan normalt levere på kort varsel ved særskilte behov. Kontakt vår kundeservice hvis du har en spesiell hastesak.

Prisendringer gjennomføres løpende basert på varsel fra produserende industri. Full prisrevisjon gjennomføres i perioden 1. januar - 1. februar. Oppdatering av prisavtaler i webshopen skjer normalt innen påfølgende dag og er gjeldende fra det tidspunkt de vises.

Levering skjer med den transportør Skovly-Gruppen til en hver tid fastsetter. All levering over netto kr. 1500,- gjøres fraktfritt innenfor nærområdet til våre lokale avdelinger. Ved lavere verdi kan det tilkomme ordregebyrer. Informasjon om gebyrgrense vises til en hver tid i handleprosessen. Eventuell frakt beregnes etter vekt og kollistørrelse. 

Ved ekstraordinære leveringer innen 12 timer må fraktkostnader påregnes, dersom annet ikke er avtalt i skriftlig avtale.

Betaling netto pr. 10 dager, der annet ikke er avtalt. Ved senere betaling beregnes 9,5 % rente p.a.

Faktura tilsendes elektronisk i EHF eller PDF-format hvis mulig. Ved levering uten pallebytte kan det påløpe pallekostnad. Ønsker du at faktura skal gå til flere adresses er det bare å ta kontakt med oss.

Feil eller mangler må varsles til det respektive selskap senest innen 8 dager etter varen er mottatt. Alle restordre under kr. 100,- blir normalt slettet. 

Varer tas ikke i retur uten forhåndsgodkjennelse, dersom annet ikke er avtalt i egen avtale. Returnerte varer som ikke er avtalt, krediteres ikke. Loven om angrerett gjelder ikke profesjonelle kjøp hos grossist. 

Retur som følge av feil bestilling, belastes med en kostnad lik 15 % av varens salgsverdi. Retur skal skje i original emballasje, og uten feil eller mangler. Ved ekstraordinær retur må kunden selv dekke returkostnaden, dersom annet ikke er avtalt.

Ved reklamasjon, dekker Skovly-Gruppen returkostnaden så fremt det benyttes avtalt speditør. Det aksepteres ikke bruk av annen speditør, dersom dette ikke avtales spesielt.

For service og reparasjoner på maskiner gjelder egne bestemmelser for frakt og levering. Kontakt din lokale representant, eller bestill online hos Viking Cimex på: www.vikingcimex.no

Skovly-Gruppens selskaper har salgspant i alle varer, inntil de er fullt ut betalt, i henhold til pantelovens paragraf 3-14 og 3-22.

Skovly-Gruppen er Miljøfyrtårn, og medlem av returordninger innenfor emballasje og maskintekniske produkter. Etter avtale tar selskapene imot avfall og maskintekniske produkter for destruksjon eller transport til nærmeste oppsamlingsplass. Mer informasjon finnes på: www.renas.no og www.materialretur.no

Skovly-Gruppen er medlem av VIRKE og RELE med støttemedlemskap i NFSR og REN FORDEL. Sammen jobber vi aktivt for å utvikle en seriøs og profesjonell bransje.

* * *

Siste revisjonsdato 1. august 2021