Til toppen

Pulver maskinoppvask

Sorter etter: Navn (a > å)

Apex Manual Detergent

Høykonsentrert manuelt oppvaskmiddel i fast form. Løser hurtig opp fett med minimalt behov for skrubbing. Passer i Apex doseringssystem.
133061

Eco Solid Ultra Surge NP

Høykonsentrert tekstilvaskemiddel i fast form for alle vaskbare tekstiler. For automatisk dosering. Uten blekemiddel.
133030

Ecolab Apex Rinse N 1,1 kg

Høykonsentrert tørremiddel i fast form for bløtt vann. Farge- og formkodet for økt sikkerhet. Produktet er en del av det innovative Apex systemet og doseres automatisk gjennom et doseringsystemet med en rekke kontrollfunksjoner for økt kostnadseffektivitet og lavest mulig miljøpåvikning gjennom redusert emballasje.
133059

Ecolab Apex Ultra NC

Høykonsentrert maskinoppvaskmiddel i fast form. Farge- og formkodet for økt sikkerhet. Doseres gjennom Apex doseringssystem.
133058

Ecolab Guardian DNF - Oppvaskpulver u/klor 2,4kg

Effektivt maskinoppvaskmiddel i pulverform, for manuell dosering. Passer til mindre maskiner av f.eks. husholdningstype. Kan anvendes på aluminiumsgods, dog ikke av farget eller eloxsert type.
133041

Ecolab KitchenPro Wash'n Walk 2 Ltr

Rengjøringsmiddel til kjøkkengulv uten behov for skylling. Spesielle enzymer bryter ned alle typer kjøkkenfett og det er påvist at produktet gjør gulv mindre glatte. Øker sikkerheten til ansatte på kjøkken.
133060

Ecolab Solid clean M maskinoppvask

Solid Clean M er et nyskapende, høykonsentrert alkalisk maskinoppvaskmiddel i fast form velegnet til bruk ved middels hardt vann.
133044

Maskinoppv.p.Sun Extra Power ref. 755 gr

Maskinoppvaskpulver til vask av service, glass, kjeler panner og alt vaskbart redskap i oppvaskmaskiner som har lang vasketid.
133038

Maskinoppvask Solid Clean H

Solid Clean H er et nyskapende, høykonsentrert alkalisk maskinoppvaskmiddel i fast form som er velegnet til bruk ved hardt og svært hardt vann.
133054

Maskinoppvask Solid Clean S

Solid Clean S er et nyskapende, høykonsentrert alkalisk maskinoppvaskmiddel i fast form som er velegnet til bruk ved bløtt vann.
133053

Maskinoppvask Sun Proffesjonell Tabletter for kort

Maskinoppvasktabletter med selvoppløselig folie til profesjonelle oppvaskmaskiner med både kort og lang vasketid, underbenkmaskiner, hettemaskiner og tunellmaskiner. 
133046

Maskinoppvask Sun tabletter Alt i 1 Max Power

Til vask av servise, glass, kjeler, panner og alt vaskbart redskap i oppvaskmaskiner som har lang vasketid.Med selvoppløselig Hydrofilm™. Inneholder glansemiddel. Svanemerket.
133034