Til toppen

Pulver maskinoppvask

Sorter etter: Navn (a > å)

Ecolab Apex Power

Høykonssentrert maskinoppvask ifast form med klor. Doseres i Apex doseringssystem.
133057

Ecolab Apex Power NC

Høykonsentrert maskinoppvask i fast form for bløtt vann. Farge- og formkodet for økt sikkerhet. Doseres i Apex doseringssystem. Svanemerket.
133056

Ecolab Apex Ultra NC

Høykonsentrert maskinoppvaskmiddel i fast form. Farge- og formkodet for økt sikkerhet. Doseres gjennom Apex doseringssystem.
133058

Ecolab Solid clean M maskinoppvask

Solid Clean M er et nyskapende, høykonsentrert alkalisk maskinoppvaskmiddel i fast form velegnet til bruk ved middels hardt vann.
133044

Maskinoppv.p.suma nordlys M20 4x3 kg

Maskinopvaskmiddel til alle typer oppvask. For manuell dosering i oppvaskmaskiner med kort vasketid (under 20 min). Bør ikke brukes på utstyr av aluminium.
133022

Maskinoppvask Apex Metal Protection

Høykonsentrert maskinoppvaskmiddel i fast form med metallbeskyttelse. Bevarer den blanke overflaten på bløte metaller. Farge- og formkodet for økt sikkerhet. Brukes i Apex doseringssystem.
133055

Maskinoppvask Solid Clean H

Solid Clean H er et nyskapende, høykonsentrert alkalisk maskinoppvaskmiddel i fast form som er velegnet til bruk ved hardt og svært hardt vann.
133054

Maskinoppvask Solid Clean S

Solid Clean S er et nyskapende, høykonsentrert alkalisk maskinoppvaskmiddel i fast form som er velegnet til bruk ved bløtt vann.
133053

Maskinoppvask Sun Proffesjonell Tabletter for kort vask

Maskinoppvasktabletter med selvoppløselig folie til profesjonelle oppvaskmaskiner med både kort og lang vasketid, underbenkmaskiner, hettemaskiner, tunellmaskiner. 
133046

Maskinoppvask Sun tabletter Alt i 1 Max Power

Til vask av servise, glass, kjeler, panner og alt vaskbart redskap i oppvaskmaskiner som har lang vasketid.Med selvoppløselig Hydrofilm™. Inneholder glansemiddel. Svanemerket.
133034

Maskinoppvask pulver Sun Extra Power, 2,5 kg

Til vask av servise, glass, kjeler, panner og alt vaskbart redskap i oppvaskmaskiner som har lang vasketid.
133037

Maskinoppvask, Viking Tabs Svanemerket (100 stk)

Tabletter for maskinoppvask med selvoppløsende hydrofilm folie. Vasker og løser opp fett og inntørkede matrester selv ved lave temperaturer (50 gr). Til vask av servise, glass, kjeler, panner og alt vaskbart redskap både i proff, semi-proff og husholdningsmaskiner (ikke kortprogrammer 20 min).
133047