Til toppen

ProLine Møbelpolish 750 ml.

Produktnummer: 54235
Salgsenhet: Flaske
Forpakningsinfo: 6 stk pr krt
Lagerstatus: På lager

inkl. mva.

Til rens og polering av møbler og alle typer tresorter, klar til bruk. Fjerner dyptsittende smuss og gir en friskere overflate. Inneholder en avansert blanding med naturlige og syntetiske vokser som etterlater seg en glatt, hard og vannfast overflate med høy glans. pH: 7,5 - 8,0.

Forpakningsinfo 6 stk pr krt
Leverandør produktnummer 54235
Forventet leveringstid ved tomt lager 14 dager

Miracle håndsvamp / flekkfjerner (12pk)

Spesialsvamp for flekkfjerning på alle harde, robuste flater. Fjerner blekk, inngrodd smuss, tusj m.m. Høy tetthet av melamin som gir bedre slitestyrke. Skal ikke brukes på chrome, rustfrie, polerte og lakkerte flater.
52914

ProLine DeepClean PRO 500ml. m/ trigger (desinfiserende)

Kombinert rengjøring, flekkfjerner og desinfeksjon for bruk på alle harde flater som tåler vann. Klar til bruk. Anbefales for alle overflater med høye hygienekrav. Utviklet for å tilfredsstille kravene i henhold til BS EN1276.
54261

ProLine Gum Gone 750 ml

Effektiv spray for fjerning av tyggegummi på alle typer tekstiler. Lag et hull i overflaten med en gaffel el.l. og spray Gum-Gone over hele flekken. La den virke i 30 sekunder, skrubb så bort tyggegummien med børste.
54696

Turtle Lux Leather Cleaner & Conditioner. 500 ml

Turtle Wax produkt som renser, beskytter og fornyer hud- og skinninteriør. Produktet inneholder UV-beskyttende midler som hindrer falming, samt naturlige oljer som har en smørende effekt og holder skinnet mykt. Turtle Wax LuxeLeather Cleaner & Conditioner er spesielt utviklet for bruk på bilens skinninteriør, mener også velegnet for bruk på annet skinninteriør i hjemmet.
121034