Til toppen

Polishfjerner

Sorter Navn (a > å)
Tilbud

Enviro Oppskuring 5 ltr. (miljømerket)

Enviro Oppskuring er et miljømerket høykvalitets oppskuringsmiddel som er effektiv på alle typer polish. Den er svært luktsvak og har rask virketid. Inneholder ikke ammoniakk, aromatiske løsemidler eller nonyfenol etoksialter. Trenger gjennom tykke lag polish.
03750

Grundfix PLS, 5 Ltr.

For grunnbehandling av alle typer porøse gulv. Spesielt egnet til nedskurte og uttørkede linoleumsgulv. Grundfix danner en fleksibel vann og kjemikalie avvisende grunning i gulvet. Obs. Skal ikke brukes på plastgulv.
104016

Nordlys Clean Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Allrengjøringsmiddel for daglig rengjøring, flekkfjerning, sprayrens, kombimatmaskin og toppskuring. Bevarer glans i polishen. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig. Testet og godkjent for vask av ESD antistat polish.
13412
Tilbud

Nordlys Clean Universalrent 5 liter

Allrengjøringsmiddel for daglig rengjøring, flekkfjerning, sprayrens, kombimatmaskin og toppskuring. Bevarer glans i polishen. Testet og godkjent for vask av ESD antistat polish.
03412

Nordlys Intergration Oppskuring

Integration er et høyeffektivt oppskuringsmiddel til fjerning av gulvpolish. Den har en blå farge som visualiserer skureprosessen, slik at du hele tiden ser hvor mye polish som ligger igjen. Integration er hurtigvirkende og fjerner selv tykke lag. Kan benyttes på alle typer polish.
03711

Polishfjerner Taski Jontec Prostrip 5L

Taski Jontec Prostrip er en høyeffektiv og ekstremt hurtigvirkende polishfjerner som sørger for at oppskuringsjobben går fort og enkelt. Egner seg på de fleste gulv, unntatt alkaliefølsomme (linoleum) pH ca. 11,5.
531199

Renofix polishfjerner PLS 5 ltr.

For fjerning av polish, vax og andre grundbehandlinger på alle typer av gulv. Renofix har svært rengjørende og oppløsende egenskaper på alle polisher og polyuretanprodukter som legges i mange lag på ulike typer av gulv. Uten parfyme.
104017

Storfix Rengjøring PLS uten farge og parfyrme

For alle typer av rengjøring, fra daglig til grovrengjøring. Rengjør gulv, vegger, tak, vinduer mm. Innen alle typer virksomheter, fra kontor til industri. Takket være de bakteriehemmende egenskapene egner Storfix for sanitære rom. Løser effektiv sot, fett og olje. Inneholder hudbeskyttende emner. Etterlater ingen rester.
104015

Stripper-Stop 12,7 X 91,4 cm

Absorberende og avtagbar list som kan brukes for å avsperre områder eller beskytte mot lekkasje. Kan for eksempel festes i en døråpning slik at vann og skurevæske ikke renner ut av et rom der oppskuring pågår. Kan også avgrense et felt som skal repareres ved gulvbehandling eller hindre av vann renner inn under lister, benker, sprekker osv. Fjernes enkelt.
52840

Taski Jontec Linosafe, Polishfjerner 5 ltr

Linosafe er en spesialutviklet polishfjerner for linoleumsgulv som er svært effektiv og ikke skader linoleum. Produktets egenskaper gjør den også godt egnet på andre alkaliefølsomme gulv.
1000490

Taski Jontec No 1 Polishfjerner 5 ltr

Taski Jontec NO 1 er en kraftig og effektiv polishfjerner som egner seg på de fleste typer gulv, unntatt alkaliefølsomme (linoleum).
104043

Voksrens LP Free

Flytende rensemiddel til voksbehandlede gulv med combimat eller som moppeimpregnering. Fjerner smuss og hindrer oppbygging av voksoverskudd på gulv, i combimat og vaskemaskin.
2069969