Til toppen

Polishfjerner

Sorter etter: Navn (a > å)

# Taski Jontec no1, 5 ltr

Til polishfjerning på de fleste gulv, unntatt alkaliefølsomme (linoleum).
104033

Ecolab Bendurol Maxx, (5 liter)

Polishfjerner som ikke trenger etterskylling.
104045

Ecolab MAXX Forte2, (5 liter)

Polishfjerning for alle typer gulv. Produktet er svakt alkalisk i likhet med mange allrengjøringsmiddel. Utmerket materialforenlighet og er skånsom mot overflater. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
104044

Enviro Oppskuring 5 ltr (miljømerket)

Enviro Oppskuring er et miljømerket høykvalitets oppskuringsmiddel som er effektiv på alle typer polish. Den er svært luktsvak og har rask virketid. Inneholder ikke ammoniakk, aromatiske løsemidler eller nonyfenol etoksialter. Trenger gjennom tykke lag polish.
104042

Nordlys Integration oppskuring, 5 ltr

Integration er et høyeffektivt oppskuringsmiddel til fjerning av gulvpolish. Den har en blå farge som visualiserer skureprosessen, slik at du hele tiden ser hvor mye polish som ligger igjen. Integration er hurtigvirkende og fjerner selv tykke lag. Kan benyttes på alle typer polish.
104041

Storfix Rengjøring PLS uten farge og parfyrme, 5 ltr

For alle typer av rengjøring, fra daglig til grovrengjøring. Rengjør gulv, vegger, tak, vinduer mm. Innen alle typer virksomheter, fra kontor til industri. Takket være den bakteriehemmende egenskapene egner storfix for sanitære rom. Løser effektiv sot, fe
104015

Taski Jontec No 1 polishfjerner

Taski Jontec NO 1 er en kraftig og effektiv polishfjerner som egner seg på de fleste typer gulv, unntatt alkaliefølsomme (linoleum).
104043
Tilbud

Viking Vitostrip oppskuring, 5 ltr

Tradisjonelt oppskuringsmiddel for fjerning av polish / bonevoks på alle typer harde gulv. Ordinær pris kr. 149,85. Tilbudsperiode: -40 % så langt vårt lager rekker.
104030