Til toppen

Øyeskyll

Øyeskyll skal være en del av enhver bedrift sitt overordnede førstehjelpstiltak, og spesielt gjelder dette bedrifter som håndterer kjemi eller andre tekniske produkter som kan utsette de ansattes øyne for fare. En øyeskyllstasjon bør finnes på alle arbeidsplasser i tråd med gode rutiner for helse, miljø og sikkerhet. Ved øyeskade er det ekstremt viktig å ha rask tilgang til førstehjelp slik at du kan beskytte en av dine viktigste sanser. Husk at det finnes ulike type øyeskyll, som beskytter mot ulike skadetyper. Bruker din bedrift kjemiske produkter, må du ha øyeskyll som kan nøytralisere syrer og baser.

Og du trenger ikke velge hvilket øye du vil spare - vi har DUO øyekoppløsninger, slik at du kan skylle begge øynene samtidig. Hvert sekund teller.

Sorter etter: Navn (a > å)

Belteholder f Diphoterine Spray 50ml

Med klips for montering for eksempel i beltet.
2106955

Cederroth Veggholder øyedusj

Veggfeste for Cederroth Øyeskyll 2 x 500 ml. Åpnes raskt og enkelt. Øyekoppen er utformet for å styre væsken til øyet uten unødig søl, og hjelper samtidig til å holde øyet åpent. Foruten utspedning og bortskylling av den farlige substansen, har Cederroths bufrede øyeskyll også en nøytraliserende effekt på sprut av alkalier og syrer. Effekten er generelt sterkere for alkalier enn for syrer. Inneholder 500 ml steril bufret isoton koksaltløsning uten konserveringsmiddel. Til engangsbruk. Holdbarhetstid 4.5 år. Mål: 6.6 cm x 23.5 cm.
844041

Cederroth Øye-og sårvask spray 150 ml

Spray for å rengjøre og skylle bort støv og smuss fra øyne og sår. Sprayen gir en myk væskestrøm og har en total dusjetid på 5 minutter, som er praktisk til eksempelvis skrubbsår som må rengjøres ordentlig. Sprayen kan brukes flere ganger og er steril til siste dråpe.
844039

Eye Wash Fluid Hexafluor. DAP portable

Hexafluorine er en unik skyllevæske til førstehjelpbruk som er spesielt lagd til bruk mot flussyre eller dens derivat. Den virker mot alle syrer, men har også evnen til å uskadeliggjøre det giftige fluoridionet, som kan forårsake stor skade dersom det får trenge inn i kroppen, der det binder bl.a. kalsium.
2107068

Plum QuickFix Øyeskyll refill m/5 ampuller

QuickRinse refill ampuller til QuickFix førstehjelp sett. 4x5stk.
844050

Plum Øyedusj flaske 200ml pH nøytral

PH neutral nøytraliserer både syrer og baser og gir deg godt vern mot alvorlige øyeulykker. Produktet er en fosfatbuffer, som har dokumentert effekt ved øyeulykker med kjemikalier.
843028

Plum Øyeskyll PH Nøytral 500ml

pH neutral DUO er en 2 minutters øyeskylleløsning til ulykker med syrer og baser. For å aktivere skylling trykker man lett på flasken og flasken håndteres enkelt med en hånd. Den patenterte DUO-løsningen gjør at man kan skylle begge øyne samtidig og hjelper til å holde øynene åpne. Ergonomisk øyekopp og den gir i tillegg en myk og jevn stråle. CE-merket.
1001831

Plum Øyeskyllstasjon 2 flasker, 500ml+1 ph nøytral

Plum Øyeskyll med en støvtett veggstasjon i solid materiale. 200 ml pH Nøytral og 500 ml Plum Øyeskyll. Spesielt velegnet der det er risiko for ulykker med syrer og baser. Er utstyrt med piktogram på fronten og speil innvendig i lokket.
843024

Plum Øyeskyllstasjon med 2 flasker, åpen

Øyeskyllstasjon Plum Duo som sikrer at du har den beste beskyttelsen tilgjengelig for dine ansatte. Kan enkelt monteres på vegg og sikrer rask tilgang hvi uhellet først er ute. Inneholder Plum standard øyeskyll og Plum pH neutral. Husk at det er lovpålagt å sørge for riktig verneustyr på arbeidsplassen. Øyeskyll er det eneste produktet som sikrer rask skadebegrensning ved kjemisk søl og sprut mot øynene.
843032