Til toppen

Oppvask / IK-mat

Mer kraft i hver dråpe

Servicio er våre fagspesialister innenfor storkjøkken og oppvask. Vi har bred erfaring med produkter fra de fleste produsenter av kjemi til profesjonell oppvask, og er stolte av å samarbeide med REKAL, som har et komplett produktutvalg av høy kvalitet. Vi kan skreddersy løsninger for et hvert behov.

Hvorfor REKAL?

Med REKAL produkter kan vi tilby et bredt sortiment innen rengjøring og hygiene. REKAL er et svensk, familieeid, selskap som i mange år har produsert produkter og systemer primært for det Skandinaviske markedet. Alle produktene oppfyller høye kvalitetskrav, og tilfredsstiller alle de strenge kravene vi finner innenfor helsevesenet. REKAL er en ledende leverandør til det svenske helsevesenet, og vokser nå også i Norge. Her finner du alt du trenger til oppvask-, klesvask-, renholds-, hygiene- og desinfeksjonssystemer.

Miljøet er viktig for oss!

Som produsent er REKAL svært bevisst sitt miljøansvar og er ISO 14001 sertifisert. REKAL er en pioner i utviklingen av bærekraftige produkter, og er stolte av å kunne si at de ikke har ofret noe av produktenes kvalitet eller effektivitet i prosessen. Ved å kombinere REKAL med vår lange erfaring i bransjen, arbeider vi for å skape en problemfri oppvask for deg.

Vi står for

  • Riktig dosering med kvalitetsriktig utstyr.
  • Service og reparasjon av din maskin gjennom våre samarbeidspartnere.
  • Kvalitetssikring av ren oppvask og mulighet for bakterietest.

Vi gjør jevnlige besøk og bidrar til at de ansatte får nødvendig opplæring. Informasjon og opplæring om riktig dosering og bruk av produktene anser vi som svært viktig for å sikre god hygiene, god driftsøkonomi – og redusert miljøbelastning.

Økonomisk besparelse

Som kunde i Skovly-Gruppen har du tilgang til markedets beste driftsøkonomi. REKALs pålitelige og nøyaktige doseringsutstyr betyr at du sparer både penger og tid. Tid du i stedet kan bruke på dine gjester. Med REKALs refillsystem for høykonsentrerte produkter, får du et meget konkurransedyktig sluttprodukt som  holder kostnadene nede og sikrer gode bærekraft.

Behov for ny oppvaskmaskin?

Vi har et bredt utvalg av maskiner og kommer gjerne med råd om hva som skulle passe for deg og dine behov.

Ønsker du å prøve ut dette i din virksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, du treffer vår fagspesialist Espen på tlf. 922 81 299 eller earnestad@skovly.no