Til toppen

Møbelrens

Sorter etter: Navn (a > å)

Møbelpolish lærbeskyttelseskrem 1 ltr.

Soft Cleaner er en mild og effektiv rengjøringsvæske for lær (ikke semsket skinn / nubuck). Produktet er vannbasert og passer til skinntypene anilin, semianilin, topplakk og bycast.
2067726

ProLine Kaffe & Flekkfjerner 500 ml

ProLine kaffe- og flekkfjerner benyttes til å fjerne søl og merker fra tepper, møbler og tekstiler. Spray på flekken, gi nødvendig virketid og vask med klut eller svamp. Kan også benyttes som forbehandling før teppe- og møbelrens, samt tekstilvask i maskin.
3000494

ProLine Møbelpolish 750 ml.

Til rens og polering av møbler og alle typer tresorter, klar til bruk. Fjerner dyptsittende smuss og gir en friskere overflate. Inneholder en avansert blanding med naturlige og syntetiske vokser som etterlater seg en glatt, hard og vannfast overflate med høy glans. pH: 7,5 - 8,0.
54235

TASKI Tapi Spot 1, 500 ml

Til fjerning av ikke-vannløselige flekker fra tekstiler. Fjerner flekker på en enkel måte. Klar til bruk.
121033

Taski Sprint 200 Pur-Eco SD 1,4 ltr

Nøytralt middel med farge og parfyme til daglig renhold av interiør. SPRINT serien er kvalitetsprodukter som er fargemerket og flerspråklig etikett for korrekt bruksforståelse. pH ca. 7.
121031

Turtle Lux Leather Cleaner & Conditioner. 500 ml

Turtle Wax produkt som renser, beskytter og fornyer hud- og skinninteriør. Produktet inneholder UV-beskyttende midler som hindrer falming, samt naturlige oljer som har en smørende effekt og holder skinnet mykt. Turtle Wax LuxeLeather Cleaner & Conditioner er spesielt utviklet for bruk på bilens skinninteriør, mener også velegnet for bruk på annet skinninteriør i hjemmet.
121034