Til toppen

Måleutstyr

Sorter etter: Navn (a > å)

ASM 825 Friksjonsmåler

En enkel test av friksjonskoeffisient nivået på gulv og gangveier vil gi verdifull data om sikkerhetsnivåer og løpende vedlikehold.
996212

ATP-måler System Sure Plus

Markedets mest solgte ATP-måler for direkte renholdskontroll i bl.a. næringsmiddelindustri, oppdrettsanlegg, aquakultur, sykehus, tannlegekontor, storhusholdning og renholdsbransjen.
996998

Lasermåler Leico Disto D210

Den kompakte og hendige Leica Disto D210 har mange spennende funksjoner og er samtidig enkel å bruke. Addisjon og subtraksjon og beregninger av areal og volum for raske og pålitelige feltmålinger. De ti siste resultatene lagres.Designet i henhold til ISO 16331-1. Dette er den nye standarden for laser avstandsmålere.
995565

SADT Glansmåler standard 60 grader GT60

SADT GT60 er et lite og hendig 60° instrument som benyttes for å kontrollere glans i overflater. Instrumentet er meget enkelt i bruk og tilfredsstiller blant annet INSTA800 standarden. Dette gjør Sadt GT60 til et nyttig verktøy, for eksempel i renholdsbransjen, for kontroll av glans i etterkant av boning av gulv.Sadt GT60 leveres i solid koffert, med kalibreringsbrikker, brukermanual og linseklut.
997500

Ultrasnap, tester til ATP Sure Plus (100 tester)

Testsvaber for hygienekontroll til bruk med SystemSURE Plus ATP-målere. Dette er en komplett prøvetakingsenhet i pennestørrelse som er enkel å bruke, samt liten og miljøvennlig. I Ultrasnap benyttes det en væskestabil reagens, istedenfor frysetørrede enzymer som benyttes i de fleste andre ATP-svabere, noe som blant annet gir bedre nøyaktighet, lengre signalstyrke og mer reproduserbare resultater.
996999