Til toppen

Sorter etter: Navn (a > å)

Kaffetrakter Bonamat Bravilor TH 2,2 ltr

TH 1 trakteenhet, uten vanntilkobling. Kapasitet 2,2 liter pr kanne. Kapasitet per time: 19 liter (152 kopper). Traktetid: 7 minutter. Dimensjoner: 235x406x545 mm. Strømstyrke: 230V, 50/60Hz, 2310W. NB! Pumpetermos selges separat.
731041

Tork Odour-Control Flytende såpe S4

En kjøkkensåpe som hjelper til med å fjerne fett og lukt fra hendene. Uten farge og parfyme. Motvirker tørr hud og er godt egnet for hyppig bruk. Dermatologiske testet. Passer i Tork Hudpleie dispensere for tidsbesparende og enkelt vedlikehold.
1002953

Tork Rengjøringsklut Sterk W4

Industrielle områder krever holdbare rengjøringskluter som kan takle et utvalg av oppgaver. Tork W4 takler effektivt olje og fett mens de beskytter hender fra varme og metallskrap. Enkeltark-utmatingen kutter avfall, og emballasjen er laget av 100 % resirkulerte fibre og minst 30 % resirkulert plast. 105 kluter pr pakke.
1003397

Tork Xpressnap Dispenser Disk, lys grå N4

Tork Xpressnap® Serviettdispenser Disk er ideell for mindre restauranter som tilbyr servietter på et sentralt sted i lokalet. Denne moderne dispenseren mater ut én serviett av gangen, forbedrer hygienen og reduserer forbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle dispensersystemer.
1002808

Tork Xpressnap Dispenser Høykapasitet, lys grå N4

Tork Xpressnap® Dispenser Høykapasitet er ideell for restauranter med begrenset service og høy trafikk. Denne moderne dispenseren mater ut servietter én om gangen, noe som forbedrer hygienen og reduserer forbruket med minst 25% sammenlignet med tradisjonelle dispenserservietter.
1002810

Tork Xpressnap Serviettdispenser Bord Valnøtt N4

Tork Xpressnap® Serviettdispenser er en ideell løsning for moderne restauranter, der serviettene er plassert på et sentralt sted i lokalet. Denne elegante dispenseren er laget med genuine materialer, og mater ut én serviett av gangen. Dette forbedrer hygienen og reduserer forbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle dispenserservietter.
1003838

Tork Xpressnap Serviettdispenser Høy sort N4

Tork Xpressnap Dispenser Høykapasitet er ideell for restauranter med begrenset service og høy trafikk. Denne moderne dispenseren mater ut servietter én om gangen, noe som forbedrer hygienen og reduserer forbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle dispenserservietter.
2035035

Tork Xpressnap Serviettdispenser sort N4

Tork Xpressnap Serviettdispenser Bord er ideell for restauranter med begrenset service, som tilbyr servietter på bordet. Denne kompakte og moderne dispenseren utmater én serviett av gangen, forbedrer hygienen og reduserer forbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle dispensersystemer. Tilgjengelig i en rekke moderne farger, så det er enkelt å matche interiøret.
2034309

Tørkepapir Tork PeakServe Continuous

Tork PeakServe ® i Elevation-design. En innovativ dispenser for toalettrom med høy trafikk, der personalet må maksimere rengjøringstiden og opprettholde en god flyt for gjestene. Systemet er kompatibelt med Tork PeakServe® Kontinuerlig håndtørk, og har en svært stor kapasitet på over 2100 håndtørk, som kan utmates raskt og uten avbrudd for å opprettholde en god flyt. De komprimerte refillene er raske å fylle på, kan etterfylles når som helst, og er enkle å oppbevare og transportere. Alt dette gjør at personalet kan fokusere på rengjøring og ikke påfylling. Elevation-dispenserne har en funksjonell og moderne design.
1000778