Til toppen

Is- og snøsmelter 5 kg spann

Produktnummer: 58024
Salgsenhet: Spann
Forpakningsinfo: Stk
Lagerstatus: På lager
Tilgjengelig antall: 137

inkl. mva.

Benyttes til istining og støvbinding ved inngagspartier, på trapper, vei eller grus. Istining: Inneholder en lav andel klor  sammenlignet med vanlig veisalt, og er derfor godt egnet til bruk på klorsensitive områder som f.eks. betong. Produktet virker effektivt ned til minus 25 grader. Støvbinding: Gjennom sin hygroskopisitet har produktet evnen til å binde sammen fine og grove gruspartikler over lengre perioder. Produktet er derfor svært godt egnet til støvbinding i sommerhalvåret, f.eks. på grusstier, veier, ridebaner, tennisbaner. Utlegg om våren vil effektivt dempe støv gjennom sommersesongen. 5 kg dekker inntil 80 m².

Dryss 0,3 - 1 dl snøsmelter pr m² avhengig av temperatur og istykkelse, før eller etter snøfall. Snøen hindres i å danne is som ellers lett biter seg fast i bakken. Gjenta behandlingen om nødvendig og ikke overdoser. Måk av ny snø før videre behandling.

Forpakningsinfo Stk
Leverandør produktnummer TAB076

ProLine Avløpsåpner 1 ltr

Hurtigvirkende og luktfri flytende avløpsrens. Løser opp fett, hår, såperester, og fastsittende smuss. Høy egenvekt (1,6kg) som trenger gjennom vann og åpner der det er tett. Smører rørene og forhindrer at det tetter seg. Kan brukes i alle typer rør. Skånsom mot plast, stålrør, betong og alle koblinger av rustfritt stål og gummi. Fjerner vond lukt og bakterier. pH 14,0.
54740
Tilbud

ØRN microfiberklut 35x35 cm, rosa

Profesjonell microklut med 80% polyester og 20% polyamid som er skånsom mot hendende. Fjerner smuss på en effektiv og skånsom måte, selv uten bruk av kjemi.
52561

ØRN microfiberklut 35x35 cm, grønn

Profesjonell microklut med 80% polyester og 20% polyamid som er skånsom mot hendende. Fjerner smuss på en effektiv og skånsom måte, selv uten bruk av kjemi.
52563

Eng.hanske PS Vinyl Pudderfri str. 8-9

Engangshansker av vinyl. Egnet for pleie, rengjøring, maling og laboratorier.
2117577

Gatekost 30cm 0.5mm polyprop. inkl.treskaft

Gatekost med skaft (skrufeste) som sitter godt fast. Den tradisjonelle gatekosten passer godt til rengjøring både inne og ute på harde overflater.
58023

Nordlys Vinter Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Spesialmiddel for gulv med saltproblematikk vinterstid, byggrengjøring og sanitært renhold. Løser problemer med mye byggstøv, rust, kalk og irr, - nøytraliserer salt, og beskytter gulvpolish mot skader. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig.
13439

Spylevæske 4 ltr (klar til bruk), helårs -15

Ferdigblandet helårs vindusspylervæske for direkte påfylling i tank. Ved lufttemperaturer under -5ºC med frostbelegg på ruten anbefales det alltid å varme opp frontruten før du bruker spylevæske. Skader ikke bilens lakk eller lakkbelegg, gummi eller plast. Dekra testet og sertifisert på fabrikk. Gir en ren og klar bilrute.
3000523

Vinterspade 42x45 PRO Alu. m/stålkant L: 1410

Proff spade med ergonomisk design for høyfrekvent bruk på snø og is. Stor skuffe i størrelse 42x45. Kraftig håndtak med grep, lengde 1410mm. Produsert i frostsikkert materiale. Monteres enkelt med 2 skruer.
62123