Til toppen

Is- og snøsmelter 5 kg spann

Produktnummer: 58024
Salgsenhet: Spann
Forpakningsinfo: Stk
Lagerstatus: På lager
Tilgjengelig antall: 167

inkl. mva.

Benyttes til istining og støvbinding ved inngagspartier, på trapper, vei eller grus. Istining: Inneholder en lav andel klor  sammenlignet med vanlig veisalt, og er derfor godt egnet til bruk på klorsensitive områder som f.eks. betong. Produktet virker effektivt ned til minus 25 grader. Støvbinding: Gjennom sin hygroskopisitet har produktet evnen til å binde sammen fine og grove gruspartikler over lengre perioder. Produktet er derfor svært godt egnet til støvbinding i sommerhalvåret, f.eks. på grusstier, veier, ridebaner, tennisbaner. Utlegg om våren vil effektivt dempe støv gjennom sommersesongen. 5 kg dekker inntil 80 m².

Dryss 0,3 - 1 dl snøsmelter pr m² avhengig av temperatur og istykkelse, før eller etter snøfall. Snøen hindres i å danne is som ellers lett biter seg fast i bakken. Gjenta behandlingen om nødvendig og ikke overdoser. Måk av ny snø før videre behandling.

Forpakningsinfo Stk
Leverandør produktnummer TAB076
Forventet leveringstid ved tomt lager 7 dager

Deb Instant Foam complet-TF2 Touchfree 1 ltr

Effektiv, alkoholbasert hånddesinfeksjon skum.Ideell til bruk innenfor helsesektoren, matvareindustrien og andre steder, hvor kravene for håndhygiene er høye.
141178

Sumagel D30, 5 ltr

Skumrengjøring av storkjøkken, lager-/avfallsrom, dusj-/badeanlegg og øvrige steder med sluk. Kan benyttes på overflater av stål, fliser, betong, epoxy etc. Brukes i skumsprøyter eller lavtrykksanlegg som Suma BE Kombivask. Må ikke brukes på aluminium.
198019

Chinett Tallerken Papp flat 24cm Ø.50 (50stk)

Kremsåpe, lett parfymert. Beregnet på regelmessig bruk for å fjerne vanlig skitt og smuss.
598006

3M Post-It Notat 655 76x127mm Gul

Post-it notatblokk 76x127mm gul 100 ark pr blokk
768070

Gatekost 30cm 0.5mm polyprop. inkl.treskaft

Gatekost med skaft (skrufeste) som sitter godt fast. Den tradisjonelle gatekosten passer godt til rengjøring både inne og ute på harde overflater.
58023

Nordlys Vinter Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Spesialmiddel for gulv med saltproblematikk vinterstid, byggrengjøring og sanitært renhold. Løser problemer med mye byggstøv, rust, kalk og irr, - nøytraliserer salt, og beskytter gulvpolish mot skader. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig.
13439

Spylevæske 4 ltr (klar til bruk), helårs -15

Ferdigblandet helårs vindusspylervæske for direkte påfylling i tank. Ved lufttemperaturer under -5ºC med frostbelegg på ruten anbefales det alltid å varme opp frontruten før du bruker spylevæske. Skader ikke bilens lakk eller lakkbelegg, gummi eller plast. Dekra testet og sertifisert på fabrikk. Gir en ren og klar bilrute.
3000523

Vinterspade 42x45 PRO Alu. m/stålkant L: 1410

Proff spade med ergonomisk design for høyfrekvent bruk på snø og is. Stor skuffe i størrelse 42x45. Kraftig håndtak med grep, lengde 1410mm. Produsert i frostsikkert materiale. Monteres enkelt med 2 skruer.
62123