Til toppen

Is- og snøsmelter 5 kg spann

Produktnummer: 58024
Salgsenhet: Spann
Forpakningsinfo: Stk
Lagerstatus: På lager
Tilgjengelig antall: 138

inkl. mva.

Benyttes til istining og støvbinding ved inngagspartier, på trapper, vei eller grus. Istining: Inneholder en lav andel klor  sammenlignet med vanlig veisalt, og er derfor godt egnet til bruk på klorsensitive områder som f.eks. betong. Produktet virker effektivt ned til minus 25 grader. Støvbinding: Gjennom sin hygroskopisitet har produktet evnen til å binde sammen fine og grove gruspartikler over lengre perioder. Produktet er derfor svært godt egnet til støvbinding i sommerhalvåret, f.eks. på grusstier, veier, ridebaner, tennisbaner. Utlegg om våren vil effektivt dempe støv gjennom sommersesongen. 5 kg dekker inntil 80 m².

Dryss 0,3 - 1 dl snøsmelter pr m² avhengig av temperatur og istykkelse, før eller etter snøfall. Snøen hindres i å danne is som ellers lett biter seg fast i bakken. Gjenta behandlingen om nødvendig og ikke overdoser. Måk av ny snø før videre behandling.

Forpakningsinfo Stk
Leverandør produktnummer TAB076
Tilbud

Hurtigtest BOSON Covid-19

Rapid SARS-CoV-2 Antigen test er en hurtigtest - selvtest godkjent til privat og profesjonell bruk for påvisning av korona/Covid-19 (SARS-COV-2) antigen. Enkel og bruke med gode forklaringer. Tilbudet varer så langt lageret rekker, eller til og med 30.04.2022.
1003352
Tilbud

Munnbind Medisinsk godkjent CE Type IIR

3-lags munnbind Type IIR med elastisk strikk til engangsbruk. Munnbind av typen IIR gir økt beskyttelse (sprutbestandig) og høyere bakteriell filtreringseffekt sammenlignet med standard kirurgisk engangsmunnbind type I og II. Lang justerbar nesebøyle. Allergivennlig, fri for latex og kjemikalier. Bakteriefiltreringseffektivitet (BFE) 99,9% (utpusting) og lavt pustemotstand <33 Pa/cm².
1003671

Eng.hanske PS Vinyl Pudderfri str. 8-9

Engangshansker av vinyl. Egnet for pleie, rengjøring, maling og laboratorier.
2117577

Suma Renax Ultra 0,75 Ltr

Et nøytralt og effektivt håndoppvaskmiddel (tilsvarende Zalo).
131020

Gatekost 30cm 0.5mm polyprop. inkl.treskaft

Gatekost med skaft (skrufeste) som sitter godt fast. Den tradisjonelle gatekosten passer godt til rengjøring både inne og ute på harde overflater.
58023

Nordlys Vinter Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Spesialmiddel for gulv med saltproblematikk vinterstid, byggrengjøring og sanitært renhold. Løser problemer med mye byggstøv, rust, kalk og irr, - nøytraliserer salt, og beskytter gulvpolish mot skader. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig.
13439

Vinterspade 42x45 PRO Alu. m/stålkant L: 1410

Proff spade med ergonomisk design for høyfrekvent bruk på snø og is. Stor skuffe i størrelse 42x45. Kraftig håndtak med grep, lengde 1410mm. Produsert i frostsikkert materiale. Monteres enkelt med 2 skruer.
62123