Til toppen

Ironsteel K2 S3,Sort/Sølv-grå

Produktnummer: 1001477
Salgsenhet: Par
Forpakningsinfo: Par
Lagerstatus: På lager
Tilgjengelig antall: 1

inkl. mva.

Legg til dine favoritter

En vinterisolert og vanntett vernestøvel med overdel i kraftig vokset Nubuck, supplert med Nylon og refleks. Ytterligere forsterket med en frontkappe og hæl-støtte som sikrer slitestyrke. H-Dry® membranen holder fuktigheten ute og puster godt, kombinert med 3M’s Thinsulate isolasjonsmateriale gir det tørre og varme føtter i værutsatt arbeid. Den solide og kraftfulle Boa® System løsningen gir enkel inn- og utstigning av vinterstøvelen. Den uttakbare og pustende innleggssålen med antistatiske egenskaper har Poron XRD® for ekstrem absorbering av gjentatte støt.

Verneklasse: EN ISO 20345 S3 SRC WP CI ESD

Yttersålen har SRC sklisikkerhet, og det solide gripemønsteret i yttersålen er supplert med «Ice-Grip» materiale som sikrer fotfeste på vinter-underlag. Yttersålen går opp og foran tå-regionen for ekstra slitestyrke. Lett tåhette i kompositt og ikke-metallisk spikertrampsåle. ESD-godkjent. 

Forpakningsinfo Par
Leverandør produktnummer 201475
Forventet leveringstid ved tomt lager 7 dager
Merkevare IronSteel

Ironsteel Kasai S3, Sort/Sølv-grå

Vanntett og muskuløs halvhøy vernesko med slitesterk overdel i grovstrikket tekstil og mikrofiber med refleksdetaljer. H-Dry® membranen som holder deg tørr på bena puster godt, noe som sikrer god komfort inne i skoen. Denne halvhøye og slitesterke modellen er utstyrt med en ekstra kraftig Boa® System løsning og en gummi-sementert forsterket tåkappe. Den uttakbare og pustende innleggssålen med antistatiske egenskaper har Poron XRD® for ekstrem absorbering av gjentatte støt. Mellomsålen av ultralett Phylon er montert over den kraftige yttersålen som har et gjennomtestet gripemønster og SRC sklisikkerhet. Den forhøyede forsterkningen foran tå-regionen som er en integrert del av yttersålen, gir ytterligere slitestyrke. Lett tåhette i kompositt og ikke-metallisk spikertrampsåle. ESD-godkjent.
1001476

Ironsteel Leeds S1P Sort/Neon grønn

Solid og luftig vernesko med ventilerende pløse og sidefelt, samt slitesterkt børstet overlær. Raskt inn og ut av skoen pluss stramming med den patenterte snøremekanismen Boa® Fit System. Den uttakbare og pustende innleggssålen med antistatiske egenskaper har Poron XRD® som gir ekstrem absorbering av gjentatte støt. Mellomsålen av ultralett Phylon er montert over yttersålen som har et skikkelig gripemønster og SRC sklisikkerhet. Lett tåhette i kompositt og ikke-metallisk spikertrampsåle. ESD-godkjent.
1001474

Ironsteel Milano S1P Sort/Sølv-grå

Lett og komfortabel vernesko med pustende overdel og en uttakbar fukttransporterende innersåle med Cambrelle®. Innleggssålen med antistatiske egenskaper er av IP (Injection Phylon) og Poron® for maksimal energiabsorbering og støtdemping. Mellomsålen av ultralett Phylon er montert over yttersålen med SRC sklisikkerhet. Laminert forsterkning på tuppen, lett tåhette i aluminium og ikke-metallisk spikertrampsåle. ESD-godkjent.
1001473

Ironsteel Sheffield S3,Sort/Sølv-grå

Utrolig lett og komfortabel vernesko med pustende overdel og en uttakbar fukttransporterende innersåle med Cambrelle®. Innleggssålen med antistatiske egenskaper er av IP (Injection Phylon) og Poron® for maksimal energiabsorbering og støtdemping. Mellomsålen av ultralett Phylon er montert over yttersålen med SRC sklisikkerhet. Laminert forsterkning på tuppen, lett tåhette i aluminium og ikke-metallisk spikertrampsåle. ESD-godkjent.
1001475