Til toppen

Infosenter


Velkommen til Norges ledende faggrossist innen facility, safety og food service

På denne siden finner du relevant informasjon om våre avdelinger, tjenester og betingelser. Vår webshop er designet for proffkunder i bedriftsmarkedet og offentlig sektor, men som privatkunde kan du også handle over disk i våre butikker.

Hvem er Skovly-Gruppen?

Vi er en landsdekkende grossist kjede som ble etablert første gang i 1927. Våre selskaper bedriver import, agentur og engroshandel til det profesjonelle storforbrukermarkedet i Norge. Skovly-Gruppen er en del av OptiGroup, et ledende europeisk konsern med grossister som tilbyr forsyningsløsninger til B2B-kunder. OptiGroups selskaper er spesialister innenfor rengjøring, facility management, hotell- og restraurant, helsesektor, produksjonsindustri og grafisk sektor, med produkter og forsyningsløsninger som effektiviserer og fremmer god forretningsdrift. www.optigroup.com.

Vi har søsterselskaper i bl.a. Sverige, Danmark og Finland og kan tilby nordiske distribusjonsavtaler.
Procurator Sverige AB - www.procurator.com
Stadsing A/S - www.stadsing.dk
VeliMark Oy - www.velimark.com

Skovly-Gruppen har miljø, innovasjon og kunnskap som sentrale kjerneverdier. Vi har egen produksjon av kjemi og rekvisita gjennom agenturselskapet Viking Cimex. Ønsker du å være forhandler kan du ta direkte kontakt med oss via nettsiden www.vikingcimex.no.

Lurer du på noe? Ring gjerne vårt nasjonale kundesenter på tlf. +47 22 79 35 55 (åpent 08-16).