Til toppen

Hjelmlykt / Hodelykt

Sorter Navn (a > å)

Ansmann Hodelykt HD200B 3W 185lm IP44

Hodelykten har to ergonomiske trykkbrytere som er enkle å betjene, selv om lampen er montert på hodet. Lampen er også enkel å bruke med hansker. Lampen har følgende bryterfunksjoner: Bryter 1: To lysstyrkenivåer kan velges: En 100 % høyeffektsmodus, som lar deg bruke full lyseffekt av begge lysdiodene med 100 %. I trinn 2 lyser 3W-lampen i 100 % modus. Bryter 2 for COB LED: To lysstyrkenivåer kan velges: 100% eller 30% av COB LED. 30% strømsparingsmodus er spesielt egnet for nærbilde når bare mindre belysning er nødvendig. I energisparingsmodus øker selvfølgelig driftstiden IP44.
1001981

Backup Battery Accu 2 f Duo S & Ultra

Oppladbart litium-ion reservebatteri til Duo S og Ultra. Batteri med svært høy kapasitet (3200 mAh), lav vekt og utmerket yteevne ved lave temperaturer. Integrert elektronisk beskyttelseskrets beskytter batteriene mot overlading og total utlading. Testknapp med batteriindikator og vegglader følger med.
2103799

Flashlight Coast HP10R Rechargable

Ekstremt kraftig og svært slitesterk oppladbar lommelykt. Lades enkelt via micro-USB-ledning. Lyser opptil 310 m på full effekt. Leveres med et li-ionbatteri, fire AAA-batterier, håndleddstropp, USB-ledning og adapter.
2112070

Flashlight Coast Polysteel 400, Black

Kompakt og ekstremt solid lommelykt med god ytelse. Leveres med
2112062

Headlamp Coast FL13

Enkel, kompakt, ekstremt lett (bare 59 g!) og med god effekt! Passer til Coast hjelmfeste. Leveres med to AAA-batterier.
2112106

Headlamp Coast FL75R Rechargeable

Brukervennlig og lett (bare 104 g!) oppladbar hodelykt med god effekt! Passer til Coast hjelmfeste. Leveres med et li-ionbatteri, tre AAA-batterier og USB-ladeledning. Innebygd refleks i pannebåndet.
2112107

Headlamp Coast FL85R Rechargeable

Brukervennlig, oppladbar hodelykt med god effekt, som veier 128 g. Passer til Coast hjelmfeste. Leveres med et li-ionbatteri, tre AAA-batterier og USB-ladeledning. Innebygd refleks i pannebåndet.
2112111

Headlamp Petzl Duo S

En kraftig arbeidslampe på 1100 lumen for krevende og skitne miljøer der det er behov for veldig godt arbeidslys. Stor bryter som gjør det enkelt å betjene lampen selv om du har på deg hansker. Lampen har fem forskjellige lysnivåer + boost for bredt lys på nært hold, under bevegelse og på avstand. Konstantlys-teknologi for bedre batterilevetid. Ny Face2Face-teknologi som sørger for at lampene automatisk registrerer hverandre og reduserer lysstyrken når to eller flere brukere snur seg slik at de står ansikt til ansikt. Oppladbart batteri på 3200 mAh som sitter bak i nakken. Ladetid: 4 t.
2103803

Headlamp Petzl Nao+ Reactive

Lykten er oppladbar med selvregulerende lys takket være ny lysteknologi med reaktivt lys. Lysmengden og kraften fra de to superdiodene tilpasser seg automatisk dine behov for lys, med maksimal lysstyrke på 750 lumen. Lyktens sensor ved siden av lysdiodene vurderer hvor mørkt det er og leverer det lyset som kreves. Med den nye teknikken forlenger man lyktens batteritid inntil tre ganger, og dessuten slipper du å bli blendet eller miste mørkesynet når du lyser med lykten mot en nærliggende gjenstand. Petzl Nao kan brukes som en tradisjonell hodelykt med konstant lys, eller med den nye lysteknologien reaktivt lys. Litium-ion oppladbart batteri samt USB-ladekabel er inkludert.
2103800

Headlamp Petzl Pixa 2 ATEX

PIXA 2 er en robust hodelykt som tilbyr belysning som gjør det mulig for brukeren å arbeide komfortabelt med oppgaver på nært hold eller for å flytte seg rundt på en sikker måte. KONSTANT lysteknikk: Lysstyrken reduseres ikke selv om batteriet begynner å bli tomt. Alt etter behov kan den bæres på hodet, montert på hjelmen, eller plasseres på bakken. Fås i ATEX- eller HAZLOC-versjoner.
2065322

Headlamp Petzl Pixa 3 ATEX

PIXA-serien er spesielt designet for fagarbeidere som arbeider regelmessig i mørke miljøer. Lampen er robust og støtsikker, lett å bruke til komfortabelt arbeid på nært hold. Enkel å bruke selv om du har på vernehansker. Hodelykten skifter automatisk over til reserveposisjon når batteriene må lades, da lyser den 10 meter i inntil 10 timer. PIXA har digitalt regulert lys, diodene lyser med full effekt i hele brenntiden. Leveres med pannebånd og klipes til feste på Petzl hjelmer. 3 års garanti.
2065323