Til toppen

Synlighet / Hi-Vis

Sorter etter: Navn (a > å)

#Jakke Worksafe Perform Midlayer Cl2 Hi-Vis gul

Worksafe mellomlag-stil jakke med elastisk stoff. Jakken har en komfortabel, børstet inni for en mykere og varmere komfort, samt segmenterte reflektorer som bidrar til den elastiske følelsen. Med en full glidelås foran og en høy krage som beskytter nakken og nakken, samt to praktiske frontlommer som lukkes med glidelåser. Jakken har flere stilige detaljer som Worksafe print på skulderen og delvis svarte mansjetter. Perfekt å bruke som et varmelag i kombinasjon med høy synlighet.
5710260

Blåklæder Hettegenser Varsel KL1svart/gul

Myk og behagelig hettegenser i varselmateriale og med en herlig bomullskvalitet
1003943

Blåklæder Lett Vinterjakke hi-vis KL 2/3 gul/marin

En lett varselvinterjakke med rikelig med bevegelighet og gode egenskaper for kaldere vær. Jakken er vind- og vanntett, har teipede sømmer og har lett meshfôr som øker fleksibiliteten og holder deg varm. Printede refleksdetaljer på skuldrene gir god synlighet selv ovenfra.
1003493

Blåklæder Pique Trøye HI-VIS marine/gul KL 1

Myk og komfortabel pikè i bambuskull med perforerte reflekser for utmerket stretch funksjonalitet og pustefunksjon
1004185

Bukse Fristads 2025 Hi-Vis Orange/Navy

ØKO-TEX®-sertifiserte vernebukser fra Fristads Kansas. To løst hengende CORDURA® sammenleggbare innbrettbare spikerlommer – venstre med ekstra lomme, høyre med 3 lommer og verktøyløkker. Benlomme med klaff, telefonlomme med lokk, D-ring og id-kortholder i plast. CORDURA® med kraftig styrelomme med verktøylomme og 2 knapper/beltebøyler for kniver. Dobbel forsterket skrittsøm. Knelommer i CORDURA®, åpning fra innsiden og justerbar høyde på knebeskytterne. To frontlommer med trykknapp. To baklommer. Styrking på lårene. D-ring i linning.
40778052

Bukse Storm Multinorm/Hi-Vis klasse 1, Gul/Marine

Funksjonell multinorm håndverksbukse med strikk i livet. Ekstra lommer i front + tommestokklomme. Refleks på bena + kneputelommer. Borrelåsfeste til hengelommer. Flammehemmet materiale og høy beskyttelse mot gnister, kjemikalier, elektrostatiske utladninger og termiske farer.
1003354

Fristad Airtech Skalljakke KL 3 gul /marine

Funksjonell skalljakke høy synlighet i vann- og vindtett materiale med pusteevne. En smidig og holdbar jakke, perfekt for å brukes hele året. Pustende. Vann- og vindtett.
1002112

Fristad Genser m/kontrastfarger 1/2 zip marine/gul

Genser med partier i kontrastfarger. Laget av polyester/bomull. Dette gjør at den er hurtigtørkende med fuktighetskontroll, samtidig som den er myk og komfortabel. Enkel å dekorere. Godkjent for industrivask. Kontrasterende detaljer. Høy synlighet.
1002116

Fristads Green Håndverkershorts m/stretch KL 2 gul

Bærekraftig Høy synlighet håndverker stretch-shorts laget av resirkulerte og biobaserte materialer. Full 4-veis stretch og ekstra stretchpaneler i livet gir utmerket komfort og bevegelsesfrihet.
1004483

Fristads Håndverkbukse Stretch KL 2 gul/marine

Håndverkerbukser høy synlighet med meget elastiske stretchpaneler for overlegen komfort og stor frihet til å bevege seg. Hovedmateriale i smuss-, olje- og vannavvisende stoff med myk bomullsinnside. Kan vaskes på 60 grader.
1002111

Gravidbukse m/Stretch Hi-Vis gul/svart KL 2

Myke, behagelige og slitesterke arbeidsbukser i 4-veisstretch for gravide som skal lette fysisk arbeid så lenge som mulig under graviditeten. Hverken klær eller graviditet skal være et hinder når arbeid skal utføres. Der kommer hjelpemiddelet 7100 inn. Buksene i varselfarge er laget i fantastisk 4-veisstretch og er ripefrie med magnetknapp i stedet for glidelås. Hemper i midjen til belte, så man kan kjøpe med den løse spikerlommen.
1002446

Jacket Add Vis. Fleece Black/HVYell 2XL

Antinuppebehandlet fleecejakke fra Worksafe med økt synlighet. Fleecen i jakken gir varme og letter fukttransporten.
2063286