Til toppen

Håndsåpe

Sorter etter: Navn (a > å)

# Sterisol blå extra mild, u/parfyme,4810. 700 ml

Dette produktet har gått ut og har blitt erstattet med art. 141049.
141043

Americol Hand Care 1 ltr (f/ dispenser)

Skånsom hudpleiekrem uten parfyme. Gjenoppretter hudbalansen etter arbeid. Absorberes rask og reparerer hudoverflaten. Anbefales etter alle typer arbeid med hudslitasje eller etter lang tids arbeid med hansker. Nøytral formel pH 7,0 som gir myk hud. Tilpasset for Americol dispenser.
61079

Americol Soft Soap Orange 2 ltr. (f/ dispenser)

Svært effektiv håndsåpe for industriell bruk i verksteder, vaskehaller og plattformer. Benyttes i Americol dispenser. Frisk duft og skånsom mot huden. Balansert pH ca. 6,0.
61003

Deb Clear Foam Wash 1,2ltr

Skånsom skumsåpe for håndvask, uten parfyme og fargestoffer reduserer risikoen for allergiske reaksjoner og irritasjon i huden. Smitter ikke over på matvarer. Inneholder stoffer som forbedrer fuktigheten i huden og hindrer uttørking.
141199

Deb Clear Foam Wash flaske 1 ltr

Mild skumsåpe uten parfyme og fargestoffer til håndvask.
141203

Deb Crème Wash, 1 ltr

Riktskummende kremsåpe til kropp og hår med en behagelig frisk duft av parfyme. Inneholder ikke farge.
141138

Deb Cutan Extra mild cremesåpe 1 ltr

Extra mild kremsåpe til hyppig håndvask. Kan også brukes som hår- og bodyshampoo.Tilsatt pleiende ingredienser som gjør huden myk og smidig. Inneholder ikke farge og parfyme. Såpen er bakteriologisk kontrollert, samt hud og øyeirritasjonstestet. pH-verdie
141116

Deb Estesol Hair & Body 2 ltr

Såpe for dusjanlegg på arbeidsplasser. Behagelig, forfriskende duft som kan brukes av både menn og kvinner. Egnet til hyppig bruk på kropp og hår for å fjerne generell fett og skitt. Miljømerket.
1000992

Deb Estesol hair & body 1 ltr

En behagelig duftende universalgelé for hår og kropp.Bruksområde: Dusjanlegg på industriarbeidsplasser.En behagelig duftende universalgelé for hår og kroppEn behagelig duftende unisex dusjgelé som fjerner vanlig skitt og smuss.Inneholder glyserin som forhindrer at huden tørker ut, og gjør at huden kjennes myk og smidig.Såperester skylles vekk raskt og enkelt.
141249

Deb Instant Foam complet-TF2 Touchfree 1 ltr

Effektiv, alkoholbasert hånddesinfeksjon skum.Ideell til bruk innenfor helsesektoren, matvareindustrien og andre steder, hvor kravene for håndhygiene er høye.
141178

Deb Light Pure Restore 1Ltr

Mild formulering uten parfyme og fargestoffer reduserer risikoen for irritasjoner i huden. Ikke-kontaminerende for matvarer. Inneholder glyserin, allantoin og sheasmør som gir huden fuktighet og smidighet. Egnet for bruk under lateks- og nitrilhansker.
141185

Deb Lotion Wash, 1 ltr

Riktskummende kremsåpe til kropp og hår med en behagelig frisk duft av parfyme. Inneholder ikke farge.
141176