Til toppen

Ecolab Maxx Indur2,( 1 liter)

Produktnummer: 102110
Salgsenhet: Kartong
Forpakningsinfo: 12 fl á 1 ltr
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid: 7 dager

inkl. mva.

Gulvrengjøring med fuktende egenskaper til parkettgulv. Produktet inneholder vannløselige polymerer som etterlater seg en smussavvisende film på gulvet. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.

Miljømerke lisens DE/020/261
Miljømerke EU blomst
Forpakningsinfo 12 fl á 1 ltr
Leverandør produktnummer 9084420
Forventet leveringstid ved tomt lager 7 dager

Enviro Daglig rent 1 ltr (miljømerket)

Miljømerket allrengjøringsmiddel med høy pH, som ikke skader polish. Benyttes til daglig rengjøring av alle harde flater som tåler vann. Kan også benyttes som tepperensmiddel i maskin, og til rens og toppskuring av gulv. Lavtskummende og effektiv både i kaldt og varmt vann.
07506

Nordlys Clean Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Allrengjøringsmiddel for daglig rengjøring, flekkfjerning, sprayrens, kombimatmaskin og toppskuring. Bevarer glans i polishen. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig. Testet og godkjent for vask av ESD antistat polish.
13412

ProLine Vitoren Eco 1 liter (miljømerket)

Vitoren Eco er et nøytralt daglig rengjøringsmiddel uten parfyme, til bruk på alle harde flater som tåler vann. Produktet er miljømerket med EU-blomsten.
59200

Salto Daglig Rent (50 doser) Miljømerket

Daglig nøytral rengjøring for alle harde flater. 1 dose blandes med inntil 5 liter vann i bøtte, maskin eller trykktank. Miljømerket med EU-blomsten. - Gir deg alltid rett dosering.
59594