Til toppen

Dispensere

Katrin Touch Free Soap Dispenser White 500ml

Såpedispenser med automatisk dosering. Driftes av 4 st C/LR14 batterier.
1000225

Tork Disp, Skumsåpe Intuition Sensor Rustfri S4

Etterlevelse av god håndhygiene har aldri vært mer stilig og bekvemt. Den berøringsfrie, helautomatiske dispenseren avgir skumsåpe umiddelbart i hånden. Fyll på med nyheten Tork Luksus Skumsåpe og gi gjestene et velduftende siste inntrykk av toalettrommet.
508151
Sorter Navn (a > å)

Americol dispenser f/ 1 ltr. Sort

Moderne og stilren dispenser for såpe, håndrens og håndkrem. Monteringskitt og 2 nøkler medfølger. Kan brukes åpen eller låst. Inspeksjonsvindu og meget lett refill som ikke drypper. Passer for industri og storforbrukere.
61101

Americol dispenser f/ 2 ltr. Sort.

Moderne og stilren dispenser for patroner med såpe og håndrens. Monteringskitt og 2 nøkler medfølger. Kan brukes åpen eller låst. Inspeksjonsvindu og meget lett refill som ikke drypper. Passer for industri, verksted og storforbrukere.
61008

Americol veggbrakett for 3,8 ltr.

Veggholder / tråddispenser for 3,8 ltr gallon kanner. Monteringskitt medfølger.
61009

Anitbac dispenser berøringsfri

Berøringsfri dispenser for Antibac Hånddesinfeksjon - Systemet er basert på en elektronisk sensor som registrerer bevegelse og gir alltid riktig dosering - Drives av et batteri som følger med i pakken og skiftes ca en gang i året - Monteres på vegg
518008

Dax dispenser, veggbrakett

Hindrer søl, lett å montere på vegg. Passer manuelle og automat dispensere.
2115908

Deb Dispenser For 2l Hvit Cleanse Heavy 2000

2 og 4 liter dispenser for håndrens. Betjening av dispenseren er enkel og brukervennlig, og systemet er økonomisk i bruk, da nøyaktig dosering minimerer produktavfall og sløsing. Trykknappen er beskyttet av BioCote®. BioCote® er et sølvbasert antibakterielt middel som hindrer vekst av bakterier og sopp på overflaten av trykknappen.
508063

Deb Dispenser Restore 1 Ltr. Grønn

1 liter dispenser for hudkrem. Betjening av dispenseren er enkel og brukervennlig, og systemet er økonomisk i bruk, da nøyaktig dosering minimerer produktavfall og sløsing. Trykknappen er beskyttet av BioCote®. BioCote® er et sølvbasert antibakterielt middel som hindrer vekst av bakterier og sopp på overflaten av trykknappen. Alle manuelle dispensere har livstidsgaranti.
508711

Deb Touchfree dispenser Hvit og krom

Touch free dispenser som kan festes på vegger på toaletter, korridorer og haller eller på frittstående stativ. 4 D-Cell-batterier gir opptil 5 års drift under normale bruksforhold.
508126

Deb disp. Instant Foam Gulvstativ

Gulvmodell som leveres inklusiv drypskål men uten dispenser. Mål på Gulvstativ: H 1402 B: 330 D: 330. Bestillingsvare.
508115

Deb disp. auto Instant Foam (TF2) Touchfree

Deb InstantFOAM® Complete berøringsfri dispenser. Hygienisk dosering av hånddesinfeksjon. Kan monteres på vegg eller frittstående gulvstativ. Dispenseren har 5 års garanti.
508114

Disp Sterisol 0,7 l dosage pump steel

Dispensere og tilbehør av god kvalitet for bruk av Sterisols påfyll.
2073737