Til toppen

Daglig rengjøring

ProLine Vitoren Eco 1 liter allrent (miljømerket)

Vitoren Eco er et nøytralt daglig rengjøringsmiddel til bruk på alle harde flater som tåler vann. pH 7.0-7.5. Eco-serien er miljømerket med EU-blomsten.
59200

ProLine Vitosan Eco 1 ltr sanitær (miljømerket)

Surt sanitærrengjøringsmiddel for alle flater i våtrom. Godt egnet for daglig rengjøring i servanter, toaletter og urinaler. Vitosan er bakteriedrepende og fjerner effektivt smuss, rust, irr og kalkrester. Eco-serien er miljømerket med EU-blomsten.
59206

ProLine Våtrom Eco 1 ltr sanitær (miljømerket)

Alkalisk sanitærrengjøringsmiddel for daglig rengjøring av vaskbare flater på toaletter, vaskerom og dusjer. Produktet er meget effektivt mot kroppsfett og såperester. Eco-serien er  miljømerket med EU-blomsten.
59204

Nordlys Clean Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Allrengjøringsmiddel for daglig rengjøring, flekkfjerning, sprayrens, kombimatmaskin og toppskuring. Bevarer glans i polishen. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig. Testet og godkjent for vask av ESD antistat polish.
13412

Enviro Daglig rent 1 ltr (miljømerket)

Miljømerket allrengjøringsmiddel med høy pH, som ikke skader polish. Benyttes til daglig rengjøring av alle harde flater som tåler vann. Kan også benyttes som tepperensmiddel i maskin, og til rens og toppskuring av gulv. Lavtskummende og effektiv både i kaldt og varmt vann.
07506

Enviro Sanitær 1 ltr. (miljømerket)

Enviro Sanitær er et høykonsentrert miljømerket sanitærmiddel for harde overflater som gulv, vegg, servanter, toaletter og våtrom. Biologisk lett nedbrytbar og gir ingen VOC utslipp og ingen korrosjon. En unik formel som fjerner både kalk, rust, irr samt såpe og hudfett. Kan brukes i varmt, lunkent og kaldt vann.
07502

Viking Universal glassklar 500ml

Allrengjøring og vinduspuss, klar til bruk. Gir et stripefritt resultat på glass, speil og vinduer. Passer også godt til benker, bord og overflater av aluminium og stål.
54805
Sorter Navn (a > å)

AJAX GLASS UNIV. TRIPLE ACTION 750ML

Rengjør alle blanke flater som vindu, speil, kjøleskapsdører og TV-skjermer for fett og smuss.
531271

Activa Desi-Yt 400 ml punktrengjøring

Desinfeksjonsspray for punktrengjøring og harde flater. Rask desinfeksjon av for eksempel dørhåndtak, brytere, benker og andre berøringspunkter som trenger umiddelbar overflate desinfisering. Fordamper raskt og trenger normalt ikke ettertørking. Spray direkte på overflaten og la det tørke.
3000332

Ajax Original 3470 5 ltr.

Allrengjøringsmiddel som løser opp fett og smuss på alle vaskbare flater. Ingen ettertørking nødvendig. Parfymert. pH 6,5.
531543

All Purpose Cleaner Ajax Lemon, 1,5 lit

Allrengjøringsmiddel som løser opp fett og smuss på alle vaskbare flater. Ingen ettertørking nødvendig. Parfymert. pH 6,5.
2014687

Allrengjøring KBM EC Shiny Room 750 ml

Rengjøringsmiddel som effektivt løser opp fett og smuss på alle vaskbare overflater. Ingen ettertørking er nødvendig. Kan brukes til gulv, malte overflater, fliser, vasker, badekar, vinduer etc.
2061278

Allrengjøring KBM Reno Clean Combi f 5l

Alkalisk allrengjøringsmiddel spesialtilpasset maskinell rengjøring. Uparfymert.
2050970

Allrengjøring KBM Reno Clean Lemon 1l

Et rengjøringsmiddel for alle typer rengjøring, fra daglig rengjøring til rengjøring og vedlikehold av alle overflater som tåler vann som plast, stein, linoleumgulv, vegger, møbler og mer. Parfymert.
2069757

Allrengjøring KBM Reno Clean free 1 l

Allrengjøringsmiddel til alle typer rengjøring, fra daglig rengjøring av gulv, tak, sanitær, møbler, malte flater, vinduer med mer. Uparfymert.
2053564

Allrengjøring KBM Reno Clean fresh 1 l

Et rengjøringsmiddel for alle typer rengjøring. Fra daglig rengjøring til rengjøring og vedlikehold av alle overflater som tåler vann, som plast, stein, linoleumsgulv, vegger, innredninger m.m. Parfymert.
2052664

Allrengjøring KBM Reno Clean fresh 5 l

Et rengjøringsmiddel for alle typer rengjøring. Fra daglig rengjøring til rengjøring og vedlikehold av alle overflater som tåler vann, som plast, stein, linoleumsgulv, vegger, innredninger m.m. Parfymert.
2058235

Allrengjøring KBM Ultra Clean free 5 l

Det ultimate rengjøringsmiddelet for alle typer renhold. Rengjør gulv, vegger, tak, vinduer, sanitetsrom med mer, fra kontor til industri. Uparfymert.
2058532

Allrengjøring Nilfisk Fri Ren Natur 1ltr

Miljøtilpasset, høykonsentrert allrengjøringsmiddel uten farge og parfyme. For rengjøring av alle vannbestandige, vaskbare flater. pH ca. 9 i bruksklar løsning.
2034624