Til toppen

Daglig rengjøring

ProLine Vitoren Eco 1 liter (miljømerket)

Vitoren Eco er et nøytralt daglig rengjøringsmiddel uten parfyme, til bruk på alle harde flater som tåler vann. Produktet er miljømerket med EU-blomsten.
59200

ProLine Vitosan Eco 1 liter (miljømerket)

Surt sanitærrengjøringsmiddel for alle flater i toaletter og våtrom. Fjerner kalk, rust og irr. Produktet er miljømerket med EU-blomsten.
59206

ProLine Vitospeed Eco 1 liter (miljømerket)

Vitospeed Eco er et alkalisk grovrengjøringsmiddel uten parfyme, til bruk på alle harde flater som tåler vann. Benyttes for svært skitne overflater. Produktet er miljømerket med EU-blomsten.
59202

ProLine Våtrom Eco 1 liter (miljømerket)

Alkalisk sanitærrengjøringsmiddel for fett, smuss og såperester. Produktet er miljømerket med EU-blomsten.
59204

Nordlys Clean Universalrent 1 lt. m/dos.topp

Allrengjøringsmiddel for daglig rengjøring, flekkfjerning, sprayrens, kombimatmaskin og toppskuring. Bevarer glans i polishen. Flasken har innebygget doseringstopp som gjør det enkelt å blande riktig. Testet og godkjent for vask av ESD antistat polish.
13412

Enviro Daglig rent 1 ltr (miljømerket)

Miljømerket allrengjøringsmiddel med høy pH, som ikke skader polish. Benyttes til daglig rengjøring av alle harde flater som tåler vann. Kan også benyttes som tepperensmiddel i maskin, og til rens og toppskuring av gulv. Lavtskummende og effektiv både i kaldt og varmt vann.
07506

Enviro Sanitær 1 ltr. (miljømerket)

Enviro Sanitær er et høykonsentrert miljømerket sanitærmiddel for harde overflater som gulv, vegg, servanter, toaletter og våtrom. Biologisk lett nedbrytbar og gir ingen VOC utslipp og ingen korrosjon. En unik formel som fjerner både kalk, rust, irr samt såpe og hudfett. Kan brukes i varmt, lunkent og kaldt vann.
07502

Viking Universal glassklar 500ml

Allrengjøring og vinduspuss, klar til bruk. Gir et stripefritt resultat på glass, speil og vinduer. Passer også godt til benker, bord og overflater av aluminium og stål.
54805
Sorter etter: Navn (a > å)

# ProLine Dash universal 750 ml (utgått)

Dash er et allrengjøringsmiddel - klar til bruk - for alle harde flater som tåler vann. Varen er sluttsolgt i Norge. Vi anbefaler Salto Universal, Deep Clean eller Enviro som erstatningsprodukt (miljømerket).
54219
Nyhet

Activa Desi-Yt 400 ml punktrengjøring

Desinfeksjonsspray for punktrengjøring og harde flater. Rask desinfeksjon av for eksempel dørhåndtak, brytere, benker og andre berøringspunkter som trenger umiddelbar overflate desinfisering. Fordamper raskt og trenger normalt ikke ettertørking. Spray direkte på overflaten og la det tørke.
3000332

Eco-Sprayer Toucan III starter-kitt desinfeksjon & rengjøring

Aktivert vann til rengjøring og desinfeksjon. Dokumentert effektiv mot bakterier og virus. Toucan III er en 2020 modell med oppdatert design. Les mer om den unike teknologien i dokumentarkivet.
57954

Ecolab Brial shine 1 ltr

Universalt rengjøringsmiddel til daglig rengjøring av alle vaskbare flater/gulv.
102089

Ecolab MAXX Magic2, (1 liter)

Allrengjøringsmiddel med fuktende egenskaper. Utmerket materialforenlighet gir skånsom rengjøring. Lavtskummende produkt til både manuell og maskinell rengjøring. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
102112

Ecolab MAXX Magic2, (5 liter)

Allrengjøringsmiddel med fuktende egenskaper. Utmerket materialforenlighet gir skånsom rengjøring. Lavtskummende produkt til både manuell og maskinell rengjøring. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
102113

Ecolab Maxx Indur 2,5 ltr

Gulvrengjøring med fuktende egenskaper til parkettgulv. Produktet inneholder vannløselige polymerer som etterlater seg en smussavvisende film på gulvet.
1000667

Ecolab Maxx Indur2,( 1 liter)

Gulvrengjøring med fuktende egenskaper til parkettgulv. Produktet inneholder vannløselige polymerer som etterlater seg en smussavvisende film på gulvet. Produktet er ikke faremerket og kan brukes uten personlig verneutstyr.
102110

Ecolab Oasis 62 Premium

Meget effektivt alkalisk baderomsrent som enkelt fjerner vanskelig smuss som kosmetikk og kroppsfett. Konsentrat produkt for utblanding i Oasis Pro dispenser.
102093

Ecolab Oasis Clean 32S, 2 ltr

Dette er et konsentrert skyllefritt gulvrengjøringsmiddel som er velegnet for blanke gulv. Det rengjør grundig og reduserer oppbygging av smuss ved regelmessig bruk.
1000665

Ecolab Oasis Clean 40S, 2ltr

Et mildt rengjøringsmiddel til harde overflater og glass. Det er hurtigtørkende og gir et stripefritt resultat. Produktet er fargekodet med blått og har en frisk duft.
111085

Ecolab Oasis Pro 40 Premium

Glassrengjøring som etterlater overflater av glass, speil og vinduer skinnende rene og uten striper. Tørker hurtig på overflaten og fungerer godt ved hardt vann. Konsentrat produkt for utblanding i Oasis Pro dispenser.
102092