Til toppen

Cederroth Veggholder øyedusj

Varenummer: 844041
Salgsenhet: Stykk
Forpakningsinfo: Stk

inkl. mva.

Veggfeste for Cederroth Øyeskyll 2 x 500 ml. Åpnes raskt og enkelt. Øyekoppen er utformet for å styre væsken til øyet uten unødig søl, og hjelper samtidig til å holde øyet åpent. Foruten utspedning og bortskylling av den farlige substansen, har Cederroths bufrede øyeskyll også en nøytraliserende effekt på sprut av alkalier og syrer. Effekten er generelt sterkere for alkalier enn for syrer. Inneholder 500 ml steril bufret isoton koksaltløsning uten konserveringsmiddel. Til engangsbruk. Holdbarhetstid 4.5 år. Mål: 6.6 cm x 23.5 cm.

Forpakkningsinfo Stk
Leverandør produktnummer 7200

Plum QuickFix Disp. m/plaster og øyeskyll

Smart dispenser for vegg med plaster og øyeskyll inkludert. Klar til bruk.
844049

Plum Øyeskyllstasjon med 2 flasker, åpen

Øyeskyllstasjon Plum Duo som sikrer at du har den beste beskyttelsen tilgjengelig for dine ansatte. Kan enkelt monteres på vegg og sikrer rask tilgang hvi uhellet først er ute. Inneholder Plum standard øyeskyll og Plum pH neutral. Husk at det er lovpålagt å sørge for riktig verneustyr på arbeidsplassen. Øyeskyll er det eneste produktet som sikrer rask skadebegrensning ved kjemisk søl og sprut mot øynene.
843032

Softline dispenser f/øyeskyll

Holder for øyeskyll flaske som kan monteres på renholdsvogn. Gir ekstra sikkerhet for renholdere som jobber med kjemikalier.
52137