Til toppen

Bukser/Shorts

Størrelseguide
Sorter etter: Navn (a > å)

#Shorts Worksafe Perform Stretch Dame Sort

Vår populære damebukser Service Stretch i shorts modell
1004348

Arbeidsbukse Ready Service Bukser sort

Praktiske og allsidige servicebukser av en enklere modell fra Worksafe. Servicebuksene er av myk og komfortabel kvalitet og er spesielt designet for å lette arbeidet innendørs. Lukkingsbare 5 cm ved hjelp av en enkel splitt, noe som gjør at C-størrelse-serien kan utvides jevnt til C150-størrelsesserien.
5705450

Arbeidsbukse Worker Strech Pant 92 Sort

Populære håndverksbukser fra Worksafe. En stilig og behagelig bukse med stretchpaneler i skrittet, bak og knær som gir muligheten til å bevege seg jevnere i arbeidet. Buksen er i en litt smalere modell for en mer tettsittende passform, noe som også gjør at knelommene passer bedre. Forsterkningsmaterialet i stretchCordura® på knærne gir ikke bare holdbarhet, men også ekstra komfort. Unisex-modell.
2078075

Arbeidsbukse Worksafe håndverker Stretch 104 sort

Populære håndverksbukser fra Worksafe. En stilig og komfortabel bukse med stretchpaneler i skrittet, på baksiden og kneet som gir mulighet til å bevege seg jevnere i sitt arbeid. Buksene er i en litt slankere modell for en mer kroppsnær passform, noe som også gjør at knelommene sitter bedre på plass. Forsterkningsmaterialet i stretchCordura® på knærne, gir ikke bare slitestyrke, men også ekstra komfort. Unisex modell.
2063317

Blåklæder Håndverkerbukse Varsel KL1 svart/gul

Varselbukse med Cordura®forsterkninger på knærne for ekstra slitestyrke.
1004600

Blåklæder Håndverkershorts m/Stretch svart

Slitesterke og komfortable håndverksshorts
1004443

Blåklæder Håndverksbukse 4-Veisstretch marin/svart

Håndverksbukse i et litt tynnere 4-veisstretchmateriale som virkelig leverer den ultimate komforten. Buksen har en smalere passform og strammere look, og for enda bedre komfort finnes det strikk i linningen. Kneputelommer med CORDURA®-stretch hvor kneputene puttes inn fra undersiden, samt loop til hammerholder på både høyre og venstre side. For økt ventilasjon har den mesh i kneet, noe som tillater ofte sårt tiltrengt ventilasjon under lange og tøffe arbeidsdager.
1004664

Blåklæder Håndverksbukse m/Stretch svart

Utrolig komfortabel og smidig håndverksbukse som ikke overlater noe til tilfeldighetene når det kommer til slitestyrke, komfort og praktiske detaljer
1004616

Blåklæder Piratbukse Håndverk 4veisstretch sv/grå

Håndverkspiratbukse i et litt tynnere 4-veisstretch-materiale som virkelig leverer den ultimate komforten.Strikk i linningen gjør buksen enda mer behagelig å ha på.
1004400

Blåklæder Servicebukse Dame m/Stretch svar/mørkgrå

Ripefri servicebukse med damepassform i 4-veisstretch som kan brukes både på fritiden og på jobben
1004479

Blåklæder Servicebukse Dame m/stretch stone/svart

Moderne servicebukse i et slitesterkt, hurtigtørkende og lett materiale, som gjør buksen ideell for arbeid innendørs eller utendørs i varmt vær.
1004587

Blåklæder Serviceshorts mørk oliven/svart

Funksjonell og slitesterk ripstop shorts.
1004444